Vecka 9 (8+3)

Nu är det bara 4 dagar kvar till Isak skulle ha fötts, om allt slutat lyckligt det vill säga. Nu skulle huset vara fyllt med barnsaker och förväntan och förmodligen en del skräck inför förlossningen.

Älskade Isak. Mamma och pappa saknar dig.

*****
Nu är det ett nytt kapitel i vårt liv, Isak kommer alltid finnas med oss men det är ju såklart med en viss oro som jag ser mot framtiden. När man har en del misslyckande i bagaget är det svårt att tänka att allt ska gå väl. På nåt sätt rustar man sitt hjärta och hjärna på det värsta.

Jag mår fortfarande bra, trött såklart, vaknar på nätterna och har svårt att somna om. Skitrriterande faktiskt, jag behöver all sömn jag kan få inte vakna 800 gånger/natt och inte kunna somna om. Jag är tröttare nu än när jag gick upp för en timme sen.

Nu har jag inga progesteron vagitorier kvar utan får köra med utrogest, vilket gör mig rejält yr och trött. De är verkligen rena sömnpillren.

Jag fick tag i kliniken, de hade en serveruppdatering och mailen låg nere någon dag. Nu verkar det funka och förhoppningsvis ska jag få nedtrappningsschema i veckan.

I morgon är det för övrigt inskrivning på MVC, hoppas barnmorskan är lika bra som jag minns henne.

Saker att ta upp:
-trött
-UVI
-KUB
-Spec mödravård
-Sömn- lergigan


Hmmm.. nåt mer? Vad har jag glömt?

****
Förövrigt har det varit en riktigt bra helg med mycket kompisar och myshelg. Jag är verkligen lyckligt lottad i vissa saker. Andra inte. Synd att man inte kan välja :-)

Nu blir det promenad till jobbet, tänk att två kilometer känns som två mil. Fascinerande.

Jag bjuder på samma bild igen. Den säger så mycket. Så vi inte glömmer.






Kommentarer

  1. Ta upp dina blödningar och eventuell träning med bm, och att du väntar tvillingar men det kanske hon redan vet :-)

    SvaraRadera
  2. Fråga även om föräldraledighet för båda föräldrarna, vilka regler som gäller vid tvillingfödsel. Även tillfällig föräldrapenning om barnen föds lite för tidigt, vilket tvillingar ofta gör, och måste ligga inne på neo ett tag (då har båda föräldrarna rätt att VAB:ba samtidigt). Jag tror inte att ni vill att du är ensam hemma med två nyfödda den första tiden, utan att ni båda är det för att avlasta varandra. Man ska kunna dela upp ledigheten så att mamman tar ut dagar för barn 1 och pappan tar ut dagar för barn 2, samtidigt.
    /Dustpuppy

    SvaraRadera
  3. Det är sju veckor sedan vår lilla tös skulle ha kommit. Fick en gråtattack när jag hörde en låt som jag vet att jag körde yoga till de där dagarna mellan beskedet och avbrytandet. Hur jag liksom ville ge av mitt hjärta för att läka hennes sjuka hjärta. Min oerhörda maktlöshet...

    Sorry för den nedstämda tonen! Men Isaks hand väcker så många minnen.

    Är sjukskriven nu. Inte för ovanståendes skull utan för att j...la vården bara krånglar och det inte finns några gyn som kan göra VUL för att kolla slemhinnan. Vad fasen de har ju själva skickat en remiss och betalar för det här försöket. Då måste man väl kunna ta emot och följa upp sina patienter!? Har ägnat hela fredagen och idag åt att ringa runt och nu har det löst sig för stunden i alla fall. Morr!

    Lycka till hos BM och hoppas hon är superbra!

    Stor kram!

    SvaraRadera
  4. Fina fina Isak! Han skulle ha varit en stolt storebror <3 // Caspianne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering