Vecka 8 (7+3)

Så var helgen slut, otroligt hur fort det går!

Vi fick åka i väg med vår älskade Robban till akuten i går, han har kronisk inflammation i tarmarna och fick ett skov. Med det betyder att han kräks oavbrutet så det var bara att åka in och så fick han dropp och mediciner.

Det gick ju fort i alla fall, inom 2 timmar var han inlämnad och undersökt. Ibland kan det ju ta massor av timmar när vi är där.

Så bra var den nya maten, han verkar ju få skov i alla fall. Gissar att det blir en ny kortisonbehandling för vår lille katt nu. Det är så tomt och ödsligt utan honom och jag saknar honom så mycket.

Dyrt kommer det dessutom bli, vi har ju försäkring men det brukar bli några tusenlappar i alla fall. Inte för att det spelar någon roll men tråkigt är det i alla fall.

Mattes lille skrutt.

****
Fy vad trist det är att vakna på nätterna, trots lergigan så vaknade jag vid 02.00 och var oerhört kissnödig och kunde sen inte somna om. Sen ligger jag i nån sorts dvala och det är svårt att veta om jag sover eller inte. Men trött är jag i alla fall.

Om jag tagit lergigan tex två dagar på raken så märker jag att de dessutom har mindre effekt, det är väl så det ska vara men jag är så trött på att inte få sova.

Jag få ta upp det med min läkare jag ska träffa nästa vecka när jag ska till psykologmottagningen.

****
I dag börjar min kompis jobba efter väldigt lång ledighet, hon vet inget om mitt tillstånd. Jag tycker det är för tidigt att berätta men hon sitter ju i samma rum och har ju faktiskt varit min bästis. Jag får se hur jag gör, det är ju trots alla många på jobbet som vet och det blir ju konstigt om hon inte vet.

Taggarna sen i höstas och hennes skumma beteende sitter fortfarande som taggar i mitt hjärta.

Mattes gosefis

Kommentarer

  1. Lilla finaste Robban. Stackars er alla att det ska vara så klurigt att hitta rätt mat och dylikt till honom. Du som är bra googlare - det finns inga andra tips där ute att prova?

    Brukar det inte bli lite bättre med kissnödigheten ett bra tag innan det mot slutet ofta blir värre igen? Så att du kanske om några veckor slipper vakna av den anledningen. Jag hade bara sådana känningar i början och inget därefter, men jag vet att det är väldigt ovanligt och därför har jag också svårt att veta och ge goda råd.

    Vad händer om du läser eller gör något helt annat mitt i natten? Inte ens försöker somna om till en början? Sömn är ju så viktigt. Fråga läkaren - be om tips och hjälp. Finns ju många knep - och något kan kanske hjälpa.

    Många kramar från en annan trötter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eftersom vi inte vet vad som är fel är det jättesvårt.

      Ingen aning, men det är urjobbigt att vakna på nätterna. Hoppas det blir bättre.

      Kram

      Radera
  2. Usch att Robban är dålig igen. Hoppas ni får hem honom i bra skick snart. Vet inte vad jag ska tipsa om när det gäller kattmat trots att jag har katter själv. Det är svårt att hitta rätt det är i alla fall en sak som är säker, och ännu svårare då det är en katt som är sjuk..
    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi behöver ju specialmat. Men vi vet inte vad som felas med honom.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering