Vecka 10 (9+3)

Så var det måndag igen, jag tänkte traska till jobbet lite tidigare då jag var borta 3 dagar förra veckan och har nog massor som ligger och väntar på mig.

Dessutom går det inte att cykla så de dagar jag inte måste ha bilen så promenerar jag och det tar ca 20 minuter enkel väg i stället för 10 minuter cykel eller 5 minuter bil.

****
Jag visade maken magen i helgen och påpekade lite fint att den kanske växt (det har den) (massor) men han tyckte den var rund och go som vanligt. Såna gånger vid såna uttalande ligger han väldigt risigt till, såna gånger önskar jag att jag hade en platt mage så man får se en bebismage. Nu är det typ bara jag som ser skillnad.

I övrigt tycker jag att jag har piggat på mig lite, fortfarande en del trötthetssvackor men inte som förut. Inte nu i helgen i alla fall. Nu har jag dessutom fastat ut prednisolonet så det är väldigt skönt att slippa den.

****
I morgon är det både läkarbesök och hämta bästa ridkompisens 8-åring och hjälpa henne vid ridskolan och skjutsa hem henne. Men i dag är det förhoppningsvis en vanlig hederlig måndag, det enda som jag måste göra är att ta de där två avföringsproverna och leverera till MVC i morgon. Vilket är svårare än man tror då magen är stenhård och väldigt samarbetsvillig.

Det var några prover som började på E och L..Eller nåt liknande.

****
Lite bilder från helgen. Vår mellan i badrummet är ytterst populär och i går var vi hos Isak och tände ljus. Texmex maten i går var fantastiskt, det var roligt att göra egna bortila och egen dipp av olika varianter.

Greta o Robban

Hos Isak

Stiina och Robban

Hemlagad tex mex

Kommentarer

  1. Det är klart du har en bebismage! Karlar! :-)

    Ledig idag, men sitter här och försöker få i mig frukost. Skall på VUL och kolla slemhinnan... I morgon är det plock, så nu gäller det att den är med såklart. Annars får de frysa skörden och jag få tillbaka senare.

    maten ser väldigt smaskig ut!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska hålla alla mina tummar o tår för dig.

      Många kramar

      Radera
  2. Hehe, låter lite som när jag fick mannen att klämma på min mage med förhållningen att den skulle vara hård. Han bara "näe, den är mjuk".
    Såg supergott alternativ taco, jag är lite trött på det vanliga Santa Maria smak av alldeles för mycket spiskummin. Brukar köpa nan-bröd och färska taco-såser från kyldisken. Det är smaskens det :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja. Tex med med kyckling var annorlunda. O väldigt gott.

      Vi brukar sällan variera taco, vi borde nog göra det.

      Kramar

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering