Vecka 5 (4+3) (ruvardag 12)

Ännu en dag av tacksamhet, jag testade i morse med och det är fortfarande två starka streck (de jämförs minutiöst med de andra stickorna). I morgon ska jag testa med en clearblue vecko indikator..På självaste julafton och allt. Samt maila kliniken att jag fått plus.

Jag har mensvärk till och från och vet att det är vanligt men det gör mig inte desto mindre orolig. Minsta lilla antydan till blödning är det full galopp till toaletten med panik i blicken. I övrigt mår jag bra, inte så mkt ont i tuttarna längre vilket oxå skapar oro såklart.

Det är SÅ himla många veckor kvar innan vecka 12 och eventuellt VUL. Hur ska vi klara oss dit?

Snart ska jag ta mod till mig och ringa MVC, de jag varit på intervju hos och ev gamla chefen. Usch så nervöst, sånt klarar verkligen inte jag och min GAD av.

Jag tänkte oxå ringa psykologmottagningen och fråga om jag kan börja med KBT lite tidigare än planerat. Jag vill ha bort all oro nu, och bara fokusera på att må bra.

Håll kvar där inne små groddar och blir starka och friska!

****
I dag ska jag ut och gå i blåsten och tända ljus till Isak men sen blir det att göra jansson, köttbullar och lite julpyssel.

Vi fick biobiljetter av kompisen så jag ska spana ut nån bra film att gå på i mellandagarna, det är bra med biobiljetter då måste vi gå och maken måste följa med ;)

Kommentarer

  1. Håller tummar o tår! När jag gjort IVF har kliniken velat att jag gör ett ultraljud i vecka 7-8. Jag har gjort mina i Danmark men det borde gå att göra även i Sverige. Det har känts så mycket bättre efter det

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det gjorde jag förra gången med men nu är alla min gyn på semester. Så det får vänta.

      Radera
  2. Jag har också gjort IVF och fick göra ett tidigt ultraljud i v 7+ på kliniken. Vet att man kan boka tidigt ultraljud på tex Mama Mia. Kostar ju, men det kan det ju vara värt.
    Så otroligt glad för er skull! Den här gången SKA det gå hela vägen!
    /Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. De hade inga tider tyvärr och mina gyn är på semester.

      Radera
    2. Vi är oxå glada :) kram tillbaka!

      Radera
  3. Grattttiiiis! :) lite sen är jag men nu har jag läst ikapp. Tänk vad fantastiskt det är att du gjort så många försök utan att lyckats, och nu lyckas två gånger på raken! Man slutar aldrig förvånas över kroppen och att du orkade kämpa vidare :) god jul och är så glad för eran skull :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Otroligt häftigt och konstigt. Helt plötsligt sådär bara.

      Tack o kram!

      Radera
  4. Jag gjorde UL i vecka 6, då såg man tydligt 2 foster. Tv1 hörde vi hjärtslagena tydligt på, Tv2, låg långt upp i livmodern, så vi såg hjärtslag men kunde inte höra de.
    Booka tidigt UL du, så slipper du tänka så mycket.
    Än om det är 2 små därinne !!!!!

    Du fick ju utslag så tidigt på dina testpinnar, så risken är ju absolut där!!!

    God jul <3

    Kram
    Ahm66

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skulle vara så roligt om det var två! Bara det bor nån där så är jag glad"

      Ska försöka att jaga rätt på en gyn som kan ultraljuda. Kram

      Radera
  5. Jättestort Grattis! Såg det då men vi lever i kaos och brist på tid. En dag i taget. Och som en god vän sa till mig. Eyes on the prize. God Jul på dig och din familj. Allt det bästa till din dörr. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detsamma till dig, och hoppas du mår bättre.

      Kram!

      Radera
  6. Grattis i mängder och håller mina tummar. Så glad för din skull och tänkt att det kan vara två. Så spännande! Varför vänta till vecka 12? Jag såg min dotters hjärta slå i vecka 6. Var nu rädd om dig och god jul. kramar Lina

    SvaraRadera
  7. Oj oj så fantastiskt! Kunde inte sluta le när jag läste inlägget med nyheten om att du är gravid igen!! :D
    Som så många andra skriver, varför vänta på VUL, gör ett så tidigt som möjligt, har för mig att mitt var i vecka 6. -Så du slipper oroa dig mer än absolut nödvändigt, även om jag förstår att det kommer va oerhört svårt och nästintill omöjligt.. Ta hand om dig så gott det går och en riktigt God Jul till dig och de dina! ♥ Kram Lina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte jag heller, jag tittar på stickorna om och om igen.

      Hela Sverige stänger ju liksom, ursvårt att få tag i nån.

      Kramar!

      Radera
  8. Vad Glad jag blir för din/er skull !!! :))
    Fick tårar i ögonen när jag läste om ditt test! Helt fantastiskt.. Fortsätter såklart att hålla tår, fingrar, katt-tassar och allt annat här hemma för att allt går vägen nu.
    Kram/Vivela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, det är fantastiskt! Fortsätt hålla tummar och tår! och tassar :)

      Kram

      Radera
  9. Önskar er en underbar julhelg tillsammans.Njut av tillståndet och mina tummar hålls fortfarande för att lyckan ska komma till er helt och hållet denna gång.

    Massor med varma julkramar från
    Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack, det är underbart och många kramar!

      Radera
  10. försök ta var på julen till att bara njuta av att du faktiskt är gravid igen! Du grejer det här! Många många kramar och en riktigt God Jul! /// Nenne och Vilda

    SvaraRadera
  11. Å Grattis! Vad underbart med ett nytt plus! Men också oro och lång väg kvar, men ett plus! Önskar er all lycka! // caspianne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen, det är otroligt underbart och läskigt.

      Kram

      Radera
  12. Ja, hela Sverige stänger över helgerna. Äsch! Ta det lugnt, njut och boka ett vul efter helgerna. De ser ju bara bättre ju senare det är, så slappna av över julen. Som sagt en dag i taget och njut! Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Himla dumt, men jag ska njuta och ta det lugnt. Sen ska jag jaga gyn :)

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering