Vecka 5 (4+2 :) (ruvardag 11)

Jag trodde väl aldrig jag skulle få skriva den rubriken:) Tack för alla era kommentarer, nästan 80 stycken! För varje kommentar gör det hela mer verkligt, det känns så oerhört spännande och läskigt och jag hoppas så mycket att det ska gå vägen. Jag testar just nu VARJE dag livrädd att strecken ska minska.

I morgon ska jag ringa min "gamla" MVC och boka tid, det brukar vara väntetid och oavsett vad som händer var hon underbar att hålla i handen när det var så hemskt förra gången.

Jag hade först tänkt att hålla allt hemligt men nu vet ju 2 av mina kollegor, goaste ridkompis/fd kollega och bästa dalakompisen..Och ni då förstås. Det är så svårt att vara tyst, jag vill ju skrika till hela världen.

När jag väl skrivit i bloggen i går och alla era fina kommentarer kom så började det komma blodblandat slem. Såklart. Vafan. Men sen slutade det och jag pustar ut en stund, jag är ju mer vis sedan Isak och då började jag ju blöda vecka 6 och sen fortsatte det bara. Jag gissar att det är samma sak denna gång så jag ska försöka förbereda och stärka mig.

Nu ska jag oxå börja tänka mer på kosten och försöka äta mer grönt och nyttigt och mindre socker. Jag vill göra allt jag kan för att det ska fungera denna gång.

Dessutom har demensen redan slagit till då jag igår kl 13.00 kom på att jag glömt köpa julklappar till barnen och vi skulle vara där 15.00. Mmm bra där.

Idag har jag avbokat ridningen, men inte pga graviditeten utan för att ryggen är för hemsk. Ont som bara faaan. På torsdag ska jag och nya ridkompisen rida privatlektion så då blir det ridning i alla fall. I dag tänkte jag gå långpromenad, framförallt med tanke på gårdagens godisätning hos kompisen (som jag inte berättat nåt för)

****
I går så mailade ridläraren från gamla stallet och sa att en häst var sjuk och om någon kunde åka förbi, jag erbjöd mig eftersom vi var hos en kompis och åt middag och ändå skulle den vägen. Ridläraren kom förbi och gav instruktioner och nyckel.

Det var väldigt märklig känsla att smyga in i det kolsvarta stallet med endast ifånen som lyse, kolla hästen, muta hästen med hö och diskutera måendet med hästen. Men han verkade må bra. Som tur var.

****
Jag har bestämt mig angående jobbet; jag ringer och säger som det är och frågar om de vill ha mig ändå. Jag tycker det är schystas både gentemot dem och mig själv.

Jag sitter ju inte i sjön och nya jobb kanske kommer i framtiden.


Kommentarer

  1. Jag blir också glad över den rubriken =).
    Du gör helt rätt i att berätta hur läget är på det nya jobbet. Då slipper du grubbla och bollen ligger hos dem.
    Hoppas din rygg blir bättre innan jul så ni får ha lite mysigt utan värk..
    Massor med kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, då vet jag att jag inte är helt ute o seglar.

      Min rygg verkar aldrig bli bättre :(

      Kram

      Radera
  2. Stort stort grattis! Jag missade inlägget igår. Jag fick plus i torsdags fast jag har inte gjort ivf. Nu kan vi följas åt och det ska inte bli några tråkiga slut. Kram

    SvaraRadera
  3. Sluta rida ligg hemma och vila snälla du.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varför då? Det mår varken kropp eller själ bra av. Motion är nyttigt även för gravida.

      Men tack för din omtanke

      Radera
  4. Jättestort grattis! Jag har följt din blogg sen i våras. Önskar dig allt gott, hoppas verkligen detta går hela vägen. Vårt planerade FET blev avbrutet för en vecka sen men jag börjar bli mig själv igen efter den besvikelsen. Måtte 2014 föra något gott med sig! Kram från L

    SvaraRadera
  5. Stort grattis!! Vad glad jag blir!! :)

    SvaraRadera
  6. Grattis!
    Jag blev helt gråtmild av att se att du plussat!
    Jag håller allt jag kan och hoppas av hela mitt hjärta att du får hålla en frisk liten kille eller tjej i famnen nästa år

    SvaraRadera
  7. Grattis <3 Åh vad glad jag blev för er skull.
    Varit lite borta från din blogg (och hela omvärden) då vi fått barn som valde att komma 8 v förtidigt så låång tid på sjukhuset, men nu är allt bra.
    Önskar dig,maken och dina fyrbenta bus en riktigt mysig och God Jul
    Kramar lill

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering