Ruvardag 5

Minsann, 5 dagar har passerat nu. Jag har inga känningar, stickningar och inte ens mensvärk. Vet inte riktigt vad min kropp håller på med men hoppas den vet vad den gör.

Jag har inte tänkt att testa förrän nästa vecka, inte ens tjuvtest. Jag har så mycket inbokat och ett meltdown är inget jag hinner med just nu.

I går var jag i stallet och red, vilken bedrövlig ridning. Både jag och hästen var helt ofokuserade och var inte alls samspelta. Vi gjorde mest dressyr och galoppfattningar. Allt en enda katastrof. Jag tror jag spände mig en del och tänkte på knoddarna fast jag vet att det inte är nån fara. Jag ska rida nästa söndag oxå i stället för på torsdag då jag jobbar kväll.

Appråpå hästar så sms min kompis och undrade om jag kunde ta hand om hennes 8-åring i stallet i morgon. För hon hade lillebror med sig oxå och han river hela stallet, så då kommer jag och löser av dem och skjutsar hem 8-åringen. Hon brukar annars ha hjälp av pappan men han är bortrest. Jag tänkte jag åker direkt efter jobbet. Vilken ära, jag blev verkligen jätteglad!

Naturligtvis krockade det med ridkompisen som ska komma hit i morgon så då löste vi det så att han och hans dotter och maken får laga mat tills jag kommer hem. Perfekt!

Och jo, jag frågade doktorn 4 ggr om jag verkligen får rida. Det får jag men inte de 3 första dagarna. Han anser att ridning i nyttigt och så länge jag mår bra ska jag fortsätta rida. Bra doktor! Det är som att efterlikna en rejäl cykeltur eller promenad. Vi hoppar ju bara 2 ggr/termin och i övrigt är det mest dressyr.

Hela denna vecka verkar präglas av hästar då jag jobbar i stallet på fredag dessutom. (stackars rygg)

Förövrigt är inte ryggen ett dugg bättre. Tvärtom. Bedrövligt.

4 dagar kvar tills julledighet!



Kommentarer

  1. Kommer du till "vårat" stall imorgon eller är det på nya stallet???

    /Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nya stallet :) Ni får oxå byta!

      Radera
    2. Attans... jag som trodde jag skulle få leverera en god jul och "nu ska det funka" kram personligen ;-)

      Jag fortsätter väl att hålla tummarna och skicka kramar på distans istället då...

      Kram

      Radera
  2. Jag kanske inte kommenterar så himlans mycket längre, men du ska veta att jag läser varje dag och håller tummarna som en tok för din skull! Det är din tur nu , tycker jag.

    Många kramar!

    SvaraRadera
  3. Här är det ruvning! Hinner ingenting just nu, jättedålig på att läsa. Men... du har så många tummar och så mycket hjärta med dig. Hoppas för dig. Stor kram!

    SvaraRadera
  4. Tror också det är bra att du rider - du mår bra av det då mår magen bra :-)
    Kram Nenne

    SvaraRadera
  5. Har aldrig kommenterat förut, men följt dig länge. Vi satte in ett ägg i onsdags, så nu känns det verkligen som vi följer er. Håller tummar och tår för oss båda.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad spännande!

      Jag håller tummar och tår!

      Radera
  6. Följer dig hela tiden! Håller tummar och tår! Klart du skall rida! Enda gången som jag har ridit efter insättningen blev jag gravid! Det tänkte jag göra igen för man vet ju aldrig ;-)

    Hurra! Idag fick jag höra att vi får sätta igång igen! Skall börja spraya i början av januari. Hoppas, hoppas, hoppas allt ALLT går bra! Ny donator, så det blir behandling från början.

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering