Ruvardag 2

Usch, det här blev ju inte alls bra. Nu efter att ha googlat ihjäl mig verkar det inte fara panikfara men väldigt onödigt. Jag lyckades nämligen ta fel tablett i går och tog zoplikon i stället för lergigan. Jag hade legat och snurrat i timmar och kunde inte sova så en halv lergigan tänkte jag skulle rädda biffen… mm..Det gjorde den med knoddarna som insats.

Himla onödigt, men trötthet, sömnpanik och nattvakt gjorde sitt till.

Onödigt.

Nu är jag så trött och känner mig lite borta och nu ska jag på intervju, bra jobbat!

I dag ska jag som sagt på intervju, jag känner mig nervös och jag vill gärna ha jobbet så jag måste försöka vara på min bästa sida. Även om jag är trött, full av hormoner, orolig och nervös. Jag brukar lyckas säga så konstiga saker när jag är nervös och nu lär det bli ännu värre.

Undrar om de frågar om jag har barn på intervjun? Undrar vad jag kommer svara?

Jag tänkte först flexa på morgnen, men nu är det lika bra att åka, jag kommer hinna jobba nästan 40 min innan det är dags att åka och jag har nog rejäla högar att ta itu med.

****
Dagen i går var fantastik, att få vara lite extra ledig är verkligen balsam för själen. Jag pysslade hemma och myste med katterna. Tog en promenad till Isak och grattade honom på sin 3 månaders dag.

Jag blir alltid så ledsen när jag är vid minneslunden och önskar fortfarande att vi hade en gravsten. Jag vill liksom visa hur mycket jag saknar och älskar honom. Även när vi dör kommer ju gravstenen vara kvar och någon kommer stå och titta på graven. Men vid en minneslund är han bara borta.


solen sken så fint över kyrkogården i går.

Kommentarer

  1. Vill bara skriva att jag håller alla tummar för dig! Följt din resa och beundrar ditt kämpande! Det ska bli din tur också!

    Och oroa dig inte för sömntabletten! Just nu är ingen moderkaka bildad och då påverkas inte "fostren" av vad du äter. Jag var jättesjuk i början av min graviditet och fick jättemycket mediciner som man inte ska ha när man är gravid. Men läkarna sa att det inte var någon fara då det först v 6 börjar påverka fostret. Och jag fick en frisk bebis. Så den oron kan du lägga bort!

    Sköt om dig! Kram Charlotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad gulligt av dig Charlotta!

      Vad skönt! Jag är ju väldigt duktig på att oroa mig så jag ska försöka att inte göra det.

      Kram

      Radera
  2. Hej!

    Jag arbetar som klinisk apotekare (=jag har en universitetsutbildning på sex år och arbetar inom sjukvården där jag samråder med läkare om patienters läkemedel då läkarna själva inte är så insatta. Så jag hoppas du tror på mig när jag säger följande) du kan släppa tankarna om att du tog en halv zopiklon. Det kommer inte ha någon.betydelse alls för hur graviditeten fortlöper.

    Jag håller alla tummar å tår jag har ;)

    /Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Linda.

      Åh, vad skönt! Tack.

      Jag har ändå dåligt samvete men det känns lättare..

      Tack!

      Radera
  3. Hej!
    Lycka till på intervjun! Hoppas verkligen det är en bra tjänst och att du får den för som det verkar vara på ditt nuvarande jobb kan ingen må bra...

    Håller tummarna för knoddarna! Lita nu på "föregående talare" och försök att koppla bort den halva tabletten.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej,

      Det är lite både och. Jag måste nog göra en lista för att kunna strukturera upp tankarna.

      Den kommer i morgon!

      Kram

      Radera
  4. Jag önskar dig lycka till, jag hoppas innerligt att det går vägen!! Och fina Isak sitter säkert på ett moln och tjuvtittar på dig! Kram!

    SvaraRadera
  5. Cecilia: var inte ledsen över att Isak inte har en gravsten, han har något bättre än gravstenar som vittrar sönder och gravplatser som förverkas när ingen finns kvar att ta hand om dem. Han har en plats på internet, som antagligen aldrig försvinner, det finns en myriad kopior av din blogg spritt över hela jordens datorer. Idag sker dataöverföring med ljus istället för el, så lite poetiskt kan man säga att du skriver din blogg med en penna av ljus. Så många människor i hela världen som kan läsa och se och beröras av honom och er, hans gravsten är av kärleksfulla ord och ljus, inte av hård granit. När vi alla är borta sedan länge, kommer Isak att fortsätta finnas på internet.

    /Dustpuppy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad fint skrivet! Jag blir alldeles rörd. Vilket underbart fin tanke!

      Den ska jag verkligen ta till mig.

      Tack!

      Radera
  6. Oroa dig inte för tabletten, när Vilda fastnade hade jag ju stuckit mig med nedregleringssprutor i magen hela veckan... :-)

    Klart du får ta bilden, jag hoppas hinna sy flera men tror att de flesta väntar att köpa fler tills framåt våren, men jag har fått en del förfrågningar om din blogg på mailen och har gett dem adressen hit (tänkte det var bättre än att skriva ut den fler gånger...) o hoppas det ger nåt - ökad förståelse om nte annat.
    Många kramar tummar o tassar <3
    Nenne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tänk så det blev. Vilken grej :)

      Vad roligt att de frågar, kul att få fler läsare. Välkomna!

      Kramar!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering