9 dagar kvar

whohoo! Vi börjar närma oss! Snart är dagen för FET och resan här, det ska bli spännande att bo på nytt hotell i andra änden av stan.

Maken ska växla in pengar i dag så jag har lite pengar med mig, jag brukar ju oftast handla med kort men det är skönt om man handlar fika på små ställen.

Det ska faktiskt bli skönt att få några dagars extra semester, jag har även tagit dagen efter jag kommit hem så sammanlagt är jag ledig 3 dagar.

****
Vi vägde katterna i går, men det är ju helt sjukt! Sen vi började med nya allergimaten har de gått upp massor allihopa. Trots jag håller stenhårt på antal gram de ska ha i hårdisar och jagar runt dem i försöka att de ska leka och röra på sig.

Robban är nästintill omöjlig att få i gång att leka med, han är seg som såpa och sitter mest och glor. Han kan omöjligt leka när de andra ser på.

Greta leker gärna och Stiina går att få i gång lite grann i alla fall.

Nu har vi ju börjat med den nya specific management så jag hoppas de tål den bättre och inte kräks hejvilt och att Robbans lever håller sig i skick.

****
Jag har lite att skriva om skolan och min kompis. Men jag måste samla lite tankar först för jag vet ärligt talat inte vad jag tycker.

Ingen har heller hört av sig om jobbet jag sökte, men annonsen går inte ut förrän om 2 dagar. Jag är heller inte säker på att jag är redo att byta. Men jag längtar oerhört mycket tillbaka till mitt riktiga yrke.


Kommentarer

  1. När du varit på intervju ska du alltid ringa och fråga hur det går med din ansökan, det visar att du är intresserad och de minns dig när de går igenom alla ansökningar. Ett tips!
    Ett tips till är att skaffa en stor hund, det lär sätta fart på dina katter! :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, fast de vet redan att jag sökt för det var dem som sa att jag skulle söka :-)

      En hund står högt upp på listan, men yvärr jobbar jag ju heltid.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering