sicken jäkla skitdag

Jag vet inte riktigt vad det är just nu men just nu hopar sig allt på jobbet och blir bara värre och värre. Saker jag inte alls vet hur jag ska lösa, som jag får i knät och som jag inte som helt har kontroll över.

Sånt skapar stress, när jag ska lösa och fixa saker jag knappt vet hur man uttalar. Eller vad man gör där, eller hur och var och när. Min kollega ska ju sluta och nu har han dessutom sjukskrivit sig utan att avsluta saker för han är osams med chefen. Så det har jag fått i knät och på måndag ska jag ha ett sånt möte som jag inte alls vet hur jag ska lösa.

En annan av hans "saker" fick min teamkollega att börja gråta i igår innan vi gick hem, samma situation med arga människor som vi inte vet hur vi ska lösa. Hur länge kommer hon stanna?

Så gissa vad som snurrat i mitt huvud sen jag kom hem igår, med magkatarr på köpet.

Jag letar jobb för brinnande livet, men det finns ju inget. Vad ska jag göra?

Träffade ju förövrigt på min gamla chef häromdan, jag blev alldeles ställd. Var lite kort mot henne men sa hej och frågade hur det var. Hemska människa. Som fick mig att lämna den arbetsplats jag älskat mest av allt som jag inte ville lämna.

****
I dag är det i alla fall uteritt i nya stallet, hoppas verkligen vädret kommer ha uppehåll men just nu öser det ner.

Ska bli roligt att komma i väg och tänka på annat. Jag kan ju inte släppa jobbet alls just nu så hästarna behövs.

Nästa vecka har jag ingen ridning alls för då jobbar jag kväll, tänkte jag skulle maila gamla och fråga om jag kan rida igen med jobbkorten nån dag. Annars blir det promenader hela veckan.

****
Det går riktigt bra med Robbans kortisontabletter, nu ska han ha 3/4 tablett i 3 dar och sen en hel tablett i fem dar osv.

Än så länge verkar han inte må dåligt av dem utan verkar vara som vanligt, vi har även börjat smyga in nya maten som alla äter med god aptit.

Bra saker i går:
-Att komma hem och det är fredag
-Jag hade dubbla hollywoodfruar fr beverly hills  att se av och ett walking dead avsnitt.
-Biljetter köpta tills Sthlm horseshow!


****
Trött är jag så nu ska jag mysa med Robban i soffan och lösa melodikrysset.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering