Jobba lite idag..:/

Så..

Kära nån..

Då var dagen här som jag fasat för någon vecka, dax att hälsa på jobbet och spendera tiden där nån timme. Det är dags att visa sin skapelse på jobbet. Hur ska kollegorna reagera? Kommer det vara kaos blad mina ärenden? Kommer jag få en panikattack?

Sen bär det i väg och handla, sen ska jag ta sista sprutan för TBE och sen kommer kompisen och hämtar vår gamla spis (förmodligen gratis) och sen ska jag till gamla stallet och fika.

Hela mina dagar är fyllda med en massa saker, hur i alla världen hinner jag jobba annars?

****
Gårdagen spenderades hos kompisen, med att prata, prata och prata. Fantastiskt! Så skönt och så välbehövligt! Jag blir alldeles varm i hjärtat.


Så till teflonhjärnan:

Jag köpte mig en pilatesboll, kom på att pumpa den var mer träning än ett ridpass. Dessutom hade jag lyckas glömma 1 av de 2 övningar jag ska göra. Men kära nån.

Kl 05.00 vaknade jag med ett ryck och kom på att vi glömt ge Robban en massa torsk inför morgondagen. FAN. Fick ställa mig och koka fisk nu och trycka i honom.

Vi firar bröllopsdag om 1 månad. Nu får jag fasiken inte glömma det. Eller glömma köpa present. Tips mottages gärna!

Måste rusa

GAAAHHHH

Kommentarer

  1. Hoppas att det går bra på jobbet! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, hoppas att det går bra på jobbet!

    Ang. spisen: har ni kollat så att det inte är någon sladd eller säkring el. liknande som glappar? Lätt hänt att saker hamnar på sniskan när man flyttar/transporterar (det skulle kunna förklara varför spisen funkade sist ni använde den men inte när er köpare fått hem den).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi har tom öppnat hällen och inspekterat underifrån. Men inte en susning om felet.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering