Förvirrande & mens

Otroligt hur mycket som kan snurra runt i huvudet. Just nu ska tydligen allt bearbetas och helst på nätterna.

I och med att mensen har kommit har det satt igång en jättekarusell i huvudet. Svaret från kliniken, när får jag börja, kommer det att plussa eller inte?

Det jobbigaste är nog att hoppet plötsligt har ökat med 70 %, förut körde jag på med ett hopp på 10%, ett litet hopp men med mycket vilja. Nu känner jag mig mer skräckslagen och förvirrad, och väldigt rädd.

Mensen verkar i alla fall vara som vanligt, mensvärken lite lugnare men finns där. Humöret och stubinen uberkort och finnarna och blipparna i ansiktet massor.

Som vanligt alltså.

Så fort mensen är över ska jag boka tid hos ryska gyn, jag förmodar att kliniken vill ha nya blodprover på mig och maken (hiv, syfilis bla), jag behöver en jäkla massa mediciner utskrivet och även denna gång tänkte jag köra antibiotikakuren och börja med trombyl och prednisolonet långt innan. Antibiotika var det enda som jag gjort annorlunda än tidigare.

Om jag tittar på tidigare historik har jag nästan 2 månaders medicinering innan FET försöken, gissningsvis p g a endometriosen. Kanske, kanske det blir innan jul?

Jag längtar till Riga, den vackra staden och trevliga människorna. Framförallt shoppingen!

Nu ska jag sluta drömma mig bort..

****
I dag ska vi ut och kratta och elda med villaföreningen, städdag med grannarna. Det brukar vara trevligt men nu visar temperaturen på -4 grader. Det är mindre trevligt, det blir nog premiär för långkalsongerna.

I går slog jag till och köpte mig ett par löpar/promenadskor, jag fick suverän hjälp i butiken och det var dessutom 50% rabatt! De ska fungera bättre med min hälsporre och rygg när jag är ute och rör på mig. I dag på städdagen tänkte jag inviga dem, hoppas de funkar bra!

Sen ska vi till fd ridkompisen (hon som köpte spisen) och äta middag med henne och hennes familj. De är en fantastisk familj och jag tycker så mycket om dem. Ett stort plus är att de är väldigt roliga och det finns nog ingen jag skrattar så mycket med.

Inte vackra, men funktionella

Kommentarer

  1. Ja, jag tog också trombyl och Prednisolon. Har endo. Begärde trombyl och prednisolon. Följde inte doktorns menlösa dos, man fårliksom undersöka själv. Hur ser du på att de säger att prednisolon kan ge fosterskador. Finns bara studier på labb råttor. Jag anser att risken är liten.

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gör samma.

      Jag har inte så mkt val då jag har en aggressiv endo. Men jag har å andra sidan bara lyckats 1 gång så jag har aldrig tänkt så mkt på det.

      Kram

      Radera
  2. Jag förstår att ni vill fortsätta så snart sommöjligt, hoppas att kroppen är redo. Om jag vore dig skulle jag maila kliniken och höra vilken kvalitet äggen har. Vi har också gjort äggdonation i Riga som resulterade i två fina barn. De var blastocyster när de sattes in och de hade benämningen 4AB och 3AB.
    De klassar in äggen från A till D. A störst chans till graviditet. Är det så att de äggen du har kvar har kvalitet C och D så skulle jag rekomendera er att göra ett sista försök med nya ägg. Det är en så jobbig process med all medicinering och allt hopp och längtan under behandlingen. De två veckorna innan man vet om man är gravid tyckte jag var väldigt jobbiga. Hoppas av hela mitt hjärta att du blir gravid, hoppas att det är fina ägg som finns i frysen. Kram tvillingmamman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hoppas jag med, jag har dock aldrig frågat om äggets klassning. Men det ska jag försöka komma i håg att göra.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering