Försäkringskassan och märklig upplevelse

Precis när jag var uppe i bullbak, bloggande och jagande av Robban så ringde faktiskt försäkringskassan. De ville bara veta var min årsinkomst var. Och i morse hade jag fått ett beslut t o m 3 oktober vilket innebär 7000 kr som kommer nästa vecka. *pustar ut* Nu är det bara 1,5 veckas pengar som fattas vilket de säkert bedömer när nästa vecka är slut.

Välkommen kära pengar!

****
I går var en väldigt märklig men rolig ridning på ridskolan. Vår ridlärare beslutade att vi skulle rida ute men vad hon inte tänkt på är ju att solen går ner.

Så i skogen utan lampor (de verkar inte ha uppfunnit belysning någonstans i den delen av kommunen) red vi bland stock och sten. I början var det ju ljust men ju längre in i skogen och desto senare det blev så blev det ju mörkare.

Hästarna verkade inte bry sig alls. Min häst viftade på huvudet upp och ner hela tiden, jag fick henne inte att sluta. Så hon glömde ju se var hon gick så vi halkade runt där bland stenar och granar. Men hon var snäll och go.

På väg hem är det ju helt becksvart, ridskolan ligger ju på grusvägar inne i skogen. Det kanske finns 2 hus på vägen till civilisationen. Men vilka hus! Där vill jag bo.

Jag kan inte låta bli att gilla ridskolan, den är ren och fin och hästarna är välmående. Ridlärarna är unga och lite mer vågade. Det enda som fattas är mina underbara ridkompisar.

I morgon ska vi rida ute, tyvärr ser det ut att bli regn men jag har nog regnkläder som är stora nog.

****
I dag ska jag till naprapaten igen, snart måste väl det här ryggeländet ge med sig? Jag har i alla fall ingen träningsvärk sen igår, det är jag glad för. Nu ska jag göra mina situps och ryggövningar och sen påta lite här hemma.

Hur hinner man jobba annars? Jag tycker jag har fullt upp hela dagarna nu när jag är hemma.

****
Jag saknar dig Isak, jag önskar du fanns här hos mig. Min älskade son.
Såklart man måste soldyrka, även om det är på kaffemaskinen

delar av bullskörden

Gårdagens hast


Kommentarer

  1. Fint att något är positivt också. Klart du saknar din älskade isak.
    Kram
    Ahm66

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering