Tomhet

Vilken dag det blev i går.

Vi slet som djur med köket ända till klockan 22 i går kväll, men nu är det klart och jag har alla katter i knät instängd i vardagsrummet medans köksmännen (maken åkte till jobbet) röjer i köket. Känner mig lite som en crazy cat Women just nu :)

Lite trevliga avbrott var när bästa ridkompisens dotter kom cyklandes med sin bästis (utan sin pappa) och ville krama katter. Vår Stiina blir så lycklig att någon bryr sig lite extra om henne.

Sen kom bästa grannen (som ska passa katt på torsdag) och sa att de ville bjuda oss på middag nu när vi har det som vi har det. Det var god mat och världens godaste efterrätt (knäckig äppelpaj). De är ju äldre och jag önskar så jag kunde få bli adopterad av dem så jag fick nya fina föräldrar :)

Kvällen avslutades med att Ikea kom. Vi trodde nog inte att det var så mycket saker men 129 tunga paket på ca 1 ton. Jag, maken och chauffören bar som dårar i över en halvtimme.

Sen roade vi oss med att sätta upp alla grindar till vardagsrummet, vi får se vad katterna säger när de märker att de är instängda. Det blev inte vackert men funktionellt.

Oavsett röran så är det fantastiskt skönt att ha ett projekt. Slippa tänka och fundera så mycket, det är tillräckligt jobbigt ändå. Just nu är jag lite läskigt avstängd.

I dag tänkte jag åka och handla allt som kan behövas inför veckan. Göra lite listor. Trösta katten Robban som inte alls uppskattar detta.

TILL SALU, garanti, kvitto. ca 1,5 år gammal
Vår nya matplats

Det är inte riktigt alla paket men några :)


Kommentarer

  1. Jag avundas er inte med all montering av 1 ton IKEAgrejer men ni kommer att få det så fint då allt är färdigt. Jag håller med dig om att det nog är bra med annat att tänka på.
    Katterna är nog mest sura för att de inte får vara med och hjälpa till =). Mina ska alltid vara där allt händer.
    Blir glad att ni har så fina grannar som tänker på er.

    Kramis från Lena och missarna.

    SvaraRadera
  2. Funderade lite på Robban... våran maja är sån att när hon märker att jag tex är lite ur form och ledsen då är hon extra kelig och på... jag kan inte göra eller gå nånstans utan att hon mjauar och följer mig, gärna precis framför och gå slalom mellan benen.....

    Massa styrkekramar och jag håller alla tummar och tassar vi har för att det ska gå så bra det kan, men framförallt att ni får ett bra och proffsigt bemötande som finns där för er skull....

    SvaraRadera
  3. Vilka gulliga grannar. Det måste kännas så bra att dom finns för er när ni har det svårt. Jag tror också att det är bra att ha ett projekt. När jag förlorade vår son i v 20 så skulle vi sälja lägenheten och det är också ett projekt med att styla mm och ha visningar. Vi hade många för vi sålde då det var köparens marknad 2011. Jag hoppas att ni får det bra på sjukhuset trots det otroligt svåra att gå igenom!! Jag mådde piss, tillåt dig själv att må dåligt och om du kan och orkar så prata så mycket du behöver. Vi fick en son förra året, men vi har fortfarande förlorat ett barn!! Och vår son har en ängla bror. Min kropp fungerade, det trodde jag aldrig, slutet var visst bara början!! Hur livet kan leka med en!! Styrkekramar / En som vet hur det känns/G

    SvaraRadera
  4. Hoppas, ber och håller tummarna att ni får en så fin upplevelse som möjligt under dagarna som kommer och blir behandlade med värdighet och respekt - trots det hemska ni måste gå igenom.

    Just det ni går igenom måste vara bland det absolut jobbigaste en människa kan vara med om - ingen förälder förväntar sig att överleva sitt barn - och i den idealiska världen skulle ingen behöva ställas inför det beslut som ni har gjort. Även om huvudet vet att det är det rätta så tar det inte bort speciellt mycket av den känslomässiga smärtan och den där malande frågan om "varför just vi?".

    Tiden läker inte alls alla sår, de finns med under resten av livet, även om de gör mindre ont när det har gått ett tag. Kanske till och med så att ni efter ett tag vågar tänka tanken på att låta Isak bli storebror till ett syskon.

    SvaraRadera
  5. Tänker så mycket på dig <3...
    /Vivela

    SvaraRadera
  6. Att vara läskigt avstängd är en överlevnadsstrategi. Helt normalt. Inget att "skämmas" över. Låt alla typer av känslor finnas. Finns inga rätt eller fel i en sån här situation.

    Tag hand om er och ta ett första farväl i morgon på ert eget sätt.

    Försök att ha något i magen när du tar tabletten. Jag var jätterädd att må illa och att börja blöda, men inget av det hände. Kände ingenting fysiskt.

    Mina tankar går till er.

    SvaraRadera
  7. Tankarna är hos er idag! I tro, hopp och kärlek!

    SvaraRadera
  8. Tänker så mycket på er! Maken är väl sjukskriven idag i alla fall?

    Vet själv hur knäppt det kan låta, men just när livet är som värst kan det verkligen vara skönt att göra annat. Och kanske helst konkreta saker.

    Vi runt om saknar ord, inser att inget vi säger kan hjälpa, medan ni på något sätt måste igenom allt. Och ibland är det faktiskt bra och skönt att inte behöva tänka på det utan t.ex. fixa ett kök i stället. Det andra kommer efter hand ändå, så försök bara att ta tillvara på de få andningshål som finns.

    Just nu kan jag tyvärr inte göra något då jag är sjuk, men tveka inte att höra av dig framöver om det är något!

    Sänder alla mina tankar och de varmaste kramar till er alla!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering