Vecka 19 (18+3)

Vilken dag det var i går, plötsligt spirar hoppet i oss alla. Vilka vändningar denna graviditet tar! Tack för alla tummar och underbara kommentarer!

Man blir så uppfylld av att titta på ultraljudet, allt blir så verkligt och tekniken är otroligt fantastiskt. Jag bar med mig känslan av vår fina pojke hela kvällen.

Nu till de viktiga sakerna: Mitt byxproblem. Det var då själva faaan. Jag har ju köpt 2 par på proud men jag fattar inte hur man ska vara skapt för att tycka dem är sköna? De sitter ju åt under magen så det gör ont trots de är förstora.

I dag får jag rota fram nån gammal kjol som jag kan ha på mig men i helgen blir det raka vägen till nån affär. (cykla i kjol i 7 grader på morgonen är ingen höjdare) Många av er verkar vara smala och fina, så är inte fallet här. Jag har 44-46 annars och nu känns det som jag har 20 storlekar större. Hedersord att allt har växt trots 2 kg uppgång, mitt arsle är ju som en ladugårdvägg..

Jag ska fasiken köpa lite barnkläder oxå. Så det så.

****
I går kom sängarna, så efterlängtade och fantastiska. Det var som att sova på små moln och jag ville aldrig kliva upp. Skönast var att höja fotändan och vila mina stackars svullna fötter. Trots den underbara sängen vaknade jag kl 04.00.

Grannen fick vår tempurmadrass och bästa kompisen hjälpte till att bära madrasser och sängar. Nu är sovrummet helt perfekt!


Kommentarer

  1. Jag blev också tokig av alla byxor som var så obekväma. Mammaleggings och en mammajearseykjol jag hittade var det enda som dög under lång tid. Och mitt i vintern ett par termobyxor i storlek för min mycket större bror - som höll sig uppe med hängslen. Vet inte vad H&M har för storlekar, men annars dög deras leggings bra för mig.

    Och du - vilken underbart söt liten pojke er Isak är! Det här ska verkligen gå vägen nu, så köp något fint bebisplagg och försök njuta.

    Varmaste kramar!

    SvaraRadera
  2. Jag körde också mest på mammatajts och mjukiskjol för att täcka rumpan. Jag köpte mins kjolar på HM och Gina tricot. De töjde sig i takt med graviditeten. Jag hoppas på positiva besked nu! Kram

    SvaraRadera
  3. Jag var också inne på leggings/strumpbyxor å kjol eller klänning.
    Det är ju inte varje höst/vinter man får gå i kjol! Kan vara värt att ta vara på!
    Eller så får du börja gå med mjukisbyxor till jobbet, det är också skönt! Eller onepiece!
    Idéerna haglar så här på morgon kvisten!

    Om du har lust att hänga någon dag, hör du av dig!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Ååååååh finaste finaste Isak!! <3
    Kram

    SvaraRadera
  5. Fantastiskt att se! Är så glad för denna vändning!
    Det är din tur nu!

    SvaraRadera
  6. men vilken fin liten kille på bilden.
    Lycka lycka lycka till med lillemannen..

    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
  7. Åh vad jag är glad över detta besked. Stor kram till er alla tre

    SvaraRadera
  8. Vilken fin liten kille, härligt att livet kan vända!! Det måste vara ett litet mirakel. Han kommer säkert komma ut o vara frisk!! Jag förstår att du vill köpa bebiskläder. :-) fantastiskt!!! / G

    SvaraRadera
  9. åhhhhhhh, nu rinner tårarna igjen!!!!
    Börjar att bli van med att näsan täpper igen, och tårarna forsar när jag läser din blogg!!! Men jag är så lycklig att det är glädjetårar.

    Söta, fina ISAK! <3 <3 <3 Klart att lill-killen förtjänar lite kläder. Shoppa på.

    Stor kram
    Ahm 66

    SvaraRadera
  10. Säger bara PUUHHH... Nu går det att andas igen! Vilken anspänning..
    //RigaMaria

    SvaraRadera
  11. Äntligen lite positiva besked.

    Isak är en riktig kämpe som liksom alla barn älskar att skrämma sina föräldrar. De flesta brukar dock vänta tills de hunnit bli ett år eller så ;-)

    Nu hoppas vi på bra besked om två veckor också. Skönt att du kommit till rätt plats där läkarna är specialister på foster och bland de bästa som finns.
    Nu har de koll på dig resten av graviditeten och du behöver inte söka dig runt för att få hjälp.
    Kom ihåg att hälsa på kuratorn nästa gång, det är aldrig fel att ha ett ansikte på henne/honom om du framöver känner att du vill ha hjälp. Du behöver inte fixa allt själv... trots att du kan, det vet vi... ;-)

    Fråga din chef eller ditt lönekontor hur du ska göra med frånvaron, hos oss får man alltid gå på läkarbesök på arbetstid men jag jobbar ju i den privata sektorn. Kan du använda komp eller tjänstledighet?

    Massor med kramar
    /Åsa

    Försökte svara på gårdagens inlägg från mobilen men det ville sig inte.

    SvaraRadera
  12. Men åh vilket bra besked med Isak!!! Fy farao vad bra!

    Kolla HMs sortiment, jag är ju rätt mkt större än du o hade deras L i trikågrejor, leggings, linnen o sånt och strl 46 i jeans. Så du kam förmodligen ha mindre strl.

    SvaraRadera
  13. Åhh så positiva nyheter. Jag tror att Isak är hur fin som helst. Själv är jag med en L eller XL tjej normalt, och köpte större kjolar med bred resår på Ellos och Halens. Tyckte att de med jättebred resår som man kan ha som klänning, men jag hade dem som kjol var bäst för magen. Kramar Lina

    SvaraRadera
  14. Tack för att vi får se den fina bilden.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  15. Mammajeans och byxor som inte är mjuka blir inte bra ju större man blir tyvärr... Kanten där de blir "vanliga byxor gör sjuhelsikes ont! Det enda som dög var mammaleggings och andra mjuka grejor.

    Vilket härligt besked! Hoppas det bara blir bättre nu och att du hinner få alla svar ni behöver innan du går in i vecka 22. (Officiell deadline hos socialstyrelsen, men de gör säkert undantag om det behövs. Nu tänker vi inte på det och hoppas på att detta håller i sig i stället såklart!)

    Verkligen härligt att få bättre besked!!!

    Kram

    SvaraRadera
  16. En strimma av hopp, underbart! Håller tummar för att det håller i sig. Kram Sandy

    SvaraRadera
  17. Alltså, du är så otroligt skön! Du anammar verkligen goda nyheter, du kanske är luttrad efter alla år, men jag skulle inte fixa att vara så stark som du verkar vara. Du skriver så roligt och mitt i allt så får du mig att skratta! Du är fantastisk... Kram!

    SvaraRadera
  18. Åh, det här gjorde min dag. Vilket glädjande besked, och ett stort kliv i rätt riktning! Jag, och alla dina andra hoppfulla läsare, önskar nu att du kommer ytterligare några steg i rätt riktning när du har din nästa inbokade tid om två veckor. Vilken fin bild på Isak också. Fantastiskt vilken vacker pojke.. Kram och fortsatt lycka till
    Jag fortsätter heja på er!!
    http://jakteneftertotallycka.blogspot.se/

    SvaraRadera
  19. Och du, det där med byxor... Om du kör på strumpbyxor och kjol så kan du ju dra på dig tjockare yllestrumpbyxor eller tajts över strumpbyxorna när du cyklar, och sen ta av det yttersta lagret på jobbet? Lager på lager värmer ju mycket :)
    / jakteneftertotallycka

    SvaraRadera
  20. Håller med ovanstående. Jag klarade aldrig av mammajeans och sånt med mudd, sömmen under magen gjorde att jag fick sammandragningar direkt. Obehagligt är bara förnamnet. Jag körde också leggins och uppknäppta byxor faktiskt.

    SvaraRadera
  21. Såååå glad för er skull!! Älskade lille Isak kämpa på.
    Stora kramar Kvickan

    SvaraRadera
  22. Heja heja fina Isak! Alla tummar hålls fortfarande för att allt går vägen på absolut bästa sätt. Ni är kämpar allihopa!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  23. Elisabeth /MissB på MinBebis27 augusti 2013 kl. 18:48

    Vilken fin bild på lilla Isak! Han ser ut att ha det riktigt bra där inne och en liten kämpe är det.
    Angående byxor så kan jag tipsa om supersköna byxor på KappAhl, deras märke XLNT, som är i mjukt material och utan gylf och knappar. Jag är också modell större och jag hade dessa byxor under bägge mina graviditeter (hade dem även innan och nu efter). Fick köpa en storlek större när magen växt till sig och det funkade finfint, det är helt vanliga byxor och inga gravidbyxor men de satt skönt om magen ändå.
    Fortsätter hålla tummar och tår.
    Kramis

    SvaraRadera
  24. Jag ber till GUD, ja det gör jag faktiskt, att han är en fullt frisk liten bebis, att bilderna bara är dåliga och spelat dem ett spratt. Han ser så fin ut. Han måste bara vara frisk den här lille snutten, en stark liten plutt. Av hela mitt hjärta önskar jag att den här lille killen kommer att få stanna i din mage. Ja, gör det, köp barnkläder. Önskar jag kunde krama om dig! Var länge sedan jag skrev om tummar, blev så trött på det ett tag. Men nu håller jag dem så hårt, så hårt!

    SvaraRadera
  25. Jättefin profilbild på Isak!
    Angående gravidkläder så rekommenderar jag mammatrosor och mammatights och en tunika.
    /Bollan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering