Vecka 18 (17+6)

Så annorlunda kvällen i gå blev. Vi hade precis ätit middag och diskat undan och skulle parkera våra rumpor i soffan då telefonen ringde.

Det var köksmannen som sa att han var på Ikea och om vi kunde komma om 30 minuter och börja rita på köket. Det var snabbt må jag säga. Så vi tillbringade hela kvällen där och var hemma efter kl 20 igen, svenskan gick oväntat bra.

Det är ju inte så himla lätt att välja allting, hur vet man om luckorna blir bra eller inte? Om man valt rätt handtag? om man...

Nu måste vi leta
kakel
fläkt
golv
Bygga kattdörr
blandare
Ta lån

Vi tänkte köpa diskhon och ugn/micro och induktionshäll på ikea, har ni åsikter? Bra eller anus?

Jag sa till honom att jag förmodligen måste operera mig nästa vecka om vi kunde skjuta upp det en vecka. Men vi vill inte skjuta upp det för mkt för vi har ju väntat på honom sen april. Han får väl bygga kök och jag får väl ligga i soffan och gråta. (tänkte boka ridpass och tapetsera om lilla rummet- aktiv terapi)

Hoppas vi får allt att klaffa. Otroligt skönt att fokusera på nåt annat. Så fort nästa vecka kommer upp tänker jag på kök i stället.

****
Jag tänker mycket på vad som komma skall, men jag känner mig nästan läskigt avstängd och pratar om allt med monoton rös när jag ska berätta eller säga nåt om Isak. I stället för tycka den växande magen är mysig bli jag bara trött och irriterad på att inte få på mig kläderna. Jag läste psykologi på universitet för nåt år sen och då kallades det för något. Men jag minns fasiken inte vad.

Jag vill bara vet när allt ska hända och jag är väldigt rädd för att de på måndag ska skicka oss mellan olika läkare och ingen vill ta tag i det. Att KS tycker det är MVC uppgift osv, så vi som vanligt hamnar mellan stolarna och tiden bara går.

Tack för era fantastiska mail och kommentarer! Det betyder mkt för mig, för trots allt känner vi oss så ensamma med den här skiten.

Och tack Josefin för virknålen!


Kommentarer

  1. Det var så lite så <3

    SvaraRadera
  2. Jag tänker på er. Inga ord känns rätt att skriva. Men jag tänker på er.

    SvaraRadera
  3. Jag har allt fr ikea utom fläkt och micro, funkar fint! Jag rekommenderar nedsänkt diskho, kostar lite mer men sååå mkt mer praktiskt.
    Stor styrkekram från mig.

    SvaraRadera
  4. jag tycker ikeas saker är bra har dem, har dock inte flökt från dem. det ända som jag tycker är lite kasst ( de kanske har ändrat de nu) är att överdelen i diskmaskinen. Den korgen är lite kass, de går inte att placera stora glas för de kan inte stå rakt.

    SvaraRadera
  5. Beklagar allt som händer med er och Isak.

    En undran, är det Anencefali dom misstänker han har? Min lilla syster väntade en flicka för några år sedan som just saknade halva hjärnan, så att säga.. Födde fram henne i v.22 tror jag det var. Möjligen 23. Men, så att hon måsta få "lov" för att kunna göra "abort??".. En jättesöt flicka. Då hade dom satt en mössa på huvudet, så man såg ju inte hur tokigt allt såg ut, utan hon var som en mini mini baby. Söt.

    Hon tog det som så att det som hände var inget hon kunde gjort något åt eller gjort något fel. MEN, hon var ju inte i samma situation trots allt som ni tyvärr är.

    Tänker på er!

    H: Lotta

    SvaraRadera
  6. Har induktionsspis från IKEA. Är jättenöjd. Läste nånstans, som jag inte kommer ihåg nu, att det var elektrolux som tillverkade IKEAs induktionshällar. Vi köpte en utgående modell jättebilligt innan vi ens funderade på att byta kök så det kan ju ha ändrats sen jag goolade runt. Lycka till!

    SvaraRadera
  7. Kan tipsa om att inte sätta in blandare från ikea, vi hade en rörmokare hos oss pga av problem med kranen, vi köpte en ny fr Ikea, men han vägrade sätta in den då bostadsrättsförening varje år har många vattenskador relaterade till Ikeas blandare. Köp ifö eller typ Gustavsberg.

    Mvh Maria

    SvaraRadera
  8. Vi har IKEA kök både hemma och i stugan, har köpt allt inkl vitvaror och blandare. Blandarna är prisvärda och bra om du väljer de lite dyrare.

    Massor av styrkekramar till er..... Finns inte ett endaste ord jag kan skriva mer än att försök kämpa på, ni kommer fixa det på något magisk sätt kommer ni ta er ur detta.

    SvaraRadera
  9. Kram, tänker på dig!
    Http://omlivetefter.blogspot.se

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering