Vecka 18 (17+3)

Men är det inte nog med elände?

Det är nån katt som kräkts mycket i 2 dar, jag tror det dock är 2 olika katter. Men det som oroar mig är det från i natt som definitivt är Robban.

Är det dags för leversvikten nu igen på Robban? Han hade ju det nyss! Maken ska lämna bilen på service idag, (massa bromslampor lyser) och jag ska till doktorn. Men däremellan måste vi nog åka in med Robban till Danderyd och lämna prover.

Jag skulle helst åka in med honom nu för det brukar gå fort när han blir dålig, å andra sidan är han lite för pigg nu på morgonen än vad han brukar när han får levern.

Jag har sett en del spindelrester och Robban var på de nya blommorna i går (som åkte ut).

suck...

****
Lite gladare saker är att jag fått en vacker blombukett av mina Rigavänner, Tack! Och Ahns skickade jättefina saker till mig, Tack för att ni tänker på oss.

Dessutom ringde de om sängarna som kommer på måndag nästa vecka. Äntligen! Naturligtvis levereras dem eftermiddagen när vi varit på KS. Känns ju inte så lämpligt, men det är som det är.

I dag är jag trött och har ont i huvudet, är orolig för Robban och för nästa vecka. Jag försöker att inte tänka så mkt men det går inte. Allt skit verkar hopa sig nu. Bring it on!

Läkarbesök i dag, by the way.

Mys i sängen

Presenter från Ahns

Blommor som tyvärr får stå utomhus nu

Kommentarer

  1. Skönt att det kom fram.

    Och nog är det ofta så att all skit verkligen kommer samtidigt. Den enda fördelen är väl att man till slut blir så blase att man inte ens orkar bry sig om att det är jobbigt utan bara handlar. Man kan inte ta in mer känslomässigt. Och sedan är man av med det.

    Inser att jag låter rätt "hemsk", men när allt var som värst för mig höll min gammelkatt på att stryka med, men jag kunde inte ta in det utan blev bara extremt rationell. En dag från avlivning och då bestämde hon sig för att fortsätta leva. Först efteråt har jag kunnat börja ta in. Då blev fokus bara på att göra rätt för henne.

    Inte mycket till stöd detta, men man fixar bara för att man måste. Och du vet att vi finns och behöver du hjälp...

    Varmaste kramar!

    SvaraRadera
  2. Jag har läst de senaste dagarna och tänkt skriva en kommentar ... har stannat med andnöd, oförmögen att få ur mig ett enda vettigt ord. Inser att det inte finns några vettiga ord. Men jag tänker på er och hoppas att Isak, varningssignalerna till trots, kommer att klara sig.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering