Vecka 18 (17+1)

Lite bättre dag i dag. Mest för att vi nu har skåpprojekt, dvs att såga av skåpen så vi får in nya kyl o frysen (som är 180 mot gamla 155). Bästa killkompisen var här i går oxå och fick oss att skratta och tänka på annat.

Just nu finns det inte så mkt vi kan göra och det känns som den största chocken lagt sig och sorgen är kvar. (just nu i alla fall) Jag har så mkt frågor och funderingar i mitt huvud och tydligen ska de behandlas på natten för sova kan jag inte.

Sen har köksmannen och exkollegan varit här. Han verkar rutinerad och förstå precis vad vi vill. Det största problemet är att han inte pratar så bra svenska, men det får vi lösa med exkollegan.

Det verkar som han fixar och handlar och vi betalar. Vi måste nu välja golv, ugn och micro, häll, bänkskiva. Vi har redan valt skåpen och färgen på dem.

Naturligtvis dras projektet igång mitt i den här otrevliga bebiskarusellen. Men ärligt talat gör det mig inget, jag får säga att jag ska operera magen eller nåt.

På maken låter det som han inte vill bli sjukskriven utan vill jobba och på så sätt ta sig ur sorgen.

Ett annat problem är oxå katterna, jag tänkte vi får spärra av vardagsrummet så de får vara där och på altanen. Men vi har valv där man inte kan spika nåt så jag får se hur vi får lösa det. Köksmannen verkar inte vara nån kattmänniska precis.

Hoppas projektet kommer igång för vi är verkligen behov av ett nytt kök, vi måste kontakta banken oxå för att ta lån.

****
Nu måste vi åka och storhandla men jag har verkligen kört fast på veckomatsedeln, det är så himla svårt att komma på bra mat för en vecka framåt.

Vad ska ni äta i veckan?

EDIT: Camilla, vill du vara gullig o maila mig om fb-gruppen då din länk inte fungerar.. tack <3




Kommentarer

  1. Jag tycker alltid fisk är bra mat när man inte orkar tänka. Lätt att laga, lätt att äta och ger mycket bra näring. Stekt rödspätta med potatis och någon god sås och lite rivna morötter. Lax med sparris eller broccoli. Torsk i ugn med tomater, grädde och gräslök. Hoppas ni hittar något!

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. You got mail!
    Konstigt att länken inte funkar.
    http://omlivetefter.blogspot.se

    SvaraRadera
  3. Kan Ikeas grind som man spänner fast fungera i valvöppningen?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering