Vecka 17 (16+2)


3 dagar kvar. Konstigt så fort det går, men ändå så långsamt.

Jag såg en annan bloggkompis börjar skaffa bebisaker, men jag vågar inte ännu. Jag känner mig inte alls redo för det, fast jag skulle gärna vilja. För det är ju massor ska ska köpa och göras.

Jag gillar att vara förberedd, att planera och vara redo. Det ger i alla fall en liten känsla av kontroll.

Magen måste ha växt, för nu börjar jag få verklig klädkris. Men jag tänker hela tiden efter onsdag- om allt är väl- då ska vi..

Så sa jag vid vecka 12 och KUB oxå :/

Jag tänkte beställa belly belt eller vad den heter, så man kan fortsätta använda sina vanliga byxor ett tag till. Det är ju smart. För byxor är väldigt svårt att få tag i. Det finns inga som verkar passa mig. De flesta är jeans och jag är ingen jeansmänniska.

****
Snart kommer städfirman, oklart om de börjar kl 7 i dag eller om hon bara ska hämta nycklarna och kommer sen. De ska tydligen ha nån sorts storstädning för att kunna hålla lättare efter sen. Det är bra för vi håller verkligen på att gro igen.

De är billigare (med rut såklart) och har fått höga betyg när jag googlat

Nu måste jag klä på mig och röja lite kattleksaker. Vi höres sen!

Kommentarer

  1. Nu fick inte vi lika dåliga besked som du hittills fått, men jag köpte INGENTING förrän v. 35. Jag vågade inte. Var väl lite vidskeplig.... Magen växte först efter v. 25, tror jag. Innan dess såg jag ut precis som vanligt! Så lagom kul att min kollega var beräknad samma dag som jag, men såg höggravid ut redan i v. 25. Tanklösa frågade: "Är du säker på att den lever? För när man tittar på Charlotte, hon ser ju verkligen gravid ut! Skulle ni ha samma dag, sa du?"

    ALLA ÄR OLIKA. Det är det jag lärt mig av detta. Jag blir så ledsen när jag ser alla som kissar på test efter test, analyserar stickor och symptom. DET ÄR OLIKA. Jag hade inga symptom förrän v. 32, typ. Inga spända bröst eller illamående NÅGONSIN. Ett plus är plus oavsett styrka och när i graviditeten det tas.

    Lycka till! Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch, det var inte roliga kommentarer. Hur tänker folk egentligen?

      Tack :)

      Kram

      Radera
  2. När du känner dig redo att köpa mammakläder skulle jag rekommendera mammaleggings och tunikor om du inte gillar byxorna. Superskönt!

    Lycka till med ultraljudet, jag önskar dig allt gott!/Uppsalamamman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag köpte inte några mammakläder alls, utan köpte tunikor/långa tröjor som man kan ha efteråt också. Mammakläder är pengar i sjön. /M

      Radera
    2. Leggings. Ja, jag får väl prova :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering