Vecka 17 (16+1)

Alla tycker det är så mysigt och grilla. Jag tycker mest det är omständigt och just nu har jag så svårt att äta kött. (jag menar att maken står ute och grillar och dricker en öl medans jag härjar runt här inne med alla tillbehör)

Men det blev lyckat (men jag åt inget kött) och jag provade att göra potatisifrittata som var riktigt god. Inte som bästa ridkompisens men den var god.

Sen däckade vi i soffan efter alla hade gått och tittade på House of cards, som är en väldigt beroendeframkallande serie. Sen har jag naturligtvis drömt om den hela natten. Och sovit som en kratta.

Och vaknat med huvudvärk.

Men en tanke slog mig i morse och det var att mitt humör kom med att jag slutade med progesteronet. Om ni kommer ihåg så sa ju min ryska gyn att progestron framkallar lyckokänslor (och en massa annat). Kanske hon faktiskt hade rätt?

Det tar så energi att vara så sur hela tiden. *pustar*

Nu har jag i alla fall härjat i trädgården på morgonen och fått ur mig lite mer energi, jag tänkte vi skulle åka och titta på ny kyl och frys för vår är från 1981 och mår inte alls bra längre. Antingen har man fryst mjölk på morgonen eller varm.

I dag ska det komma åska och regn, men än så länge skiner solen. Kan det vara så att SMHI har fel?

****

I morgon kommer det nya städbolaget kl 07.00 och ska hämta nycklar och städa. Måtte de vara bra. För i så fall säger jag upp min gamla. Hur mkt det än skär i hjärtat.

****
Jo, just det. Glömde berätta om Robban som i går kväll drömde så att han låg och pep i soffan. Sen satte han sig upp med ett ryck och tittade sig skräckslaget runt om. Sen satt han en stund och skakade i soffan innan jag fick kontakt med honom.

Inte bara jag som har mardrömmar tydligen.


Kommentarer

  1. Men lille Robbanbobban! <3

    Om du får äta/gillar svamp så är portabello riktigt fantastiskt jättegod att grilla.
    Jag marinerar den i vitlök/liquid smoke/örter/soja och lägger den hel på grillen eller i pannan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har jag aldrig ätit. Är det gott säger du? Kankse vi ska prova nästa gång.

      Radera
  2. Jag tror alltid att Robban är gubben din. I sitt sammanhang kan det bli ganska roligt ibland.

    Vi började kolla på house of cards igår, men vi hade ingen text och hängde inte med så bra. jag antar att du har Netflix. Har du kollat på Orange is the new black? Den gillade jag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha:-) Nej, den är cornsih rexkatten..Iof är det han som styr hemmet med en järnhand. Men ändå :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering