Vecka 17 (!) (16+0)

Vecka 17! SÅ häftigt och lika overkligt som vecka 7. Nu är det inte många dagar kvar till ultraljudet och det är inte med glädje jag ser fram emot det. Men jag vill absolut veta vilket kön knyttet har är så jag hoppas det går att se.

Fortfarande så är vissa dagar bra och jag funderar över namn, möbler och allt som hör till. Vissa dagar är jag bara ledsen.

Gravidvecka 16 kan vi sammanfatta med; halsbränna, inte få plats i byxor alls och ilska samt trötthet och framförallt ett väldans känna efter fosterörelser.

****
Nu ska vi melodikryssa och sen blir det väl den sedvanliga storhandlingen. För en kompis med familj har bjudit in sig på grillning i kväll. Både roligt och lite tröttsamt, min favoritsysselsättning just nu är ju att vara utslagen i soffan. Nu måste jag ju vara trevlig :-)

Har förövrigt fått Dumb ways to die i huvudet. Redan efter första lyssningen. Varning! (reklam från tåg Metro)


Kommentarer

  1. Det är så kul attvarje dag kunna "räkna" med ett inlägg från dig. Det har hänt ngt i ditt liv varje dag, alltid ngt nytt och spännande för oss att läsa. Älskar din blogg och det du skriver. Önskar av hela mitt hjärta att allt går bra på ul och att ni får veta vem som byggt bo i din mage. All lycka åt er, det är er tur nu!!

    Jättekram Sarah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vilken gullig kommentar! Tack. Det värmer mitt hjärta!

      Kram

      Radera
  2. Håller tummarna hårt att ni får goda nyheter på UL!

    SvaraRadera
  3. Jag läser också din blogg varje dag. Önskar så innerligt att allt ska gå bra för er. Tack så mycket för att du delar med dig. Håller med Sarah till punkt och pricka.
    Kram Kvickan

    SvaraRadera
  4. Tittar också in här ofta och vill så gärna det ska gå bra för er!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering