Vecka 16 (15+5)

Äntligen torsdag, det var mig en lång vecka. Den tar liksom aldrig slut.

På jobbet är det så himla mycket akuta saker att vi liksom inte hinner med något annat. Det är helt otroligt. Sen kommer jag hem och lagar mat och däckar i soffan, jag orkar inte ut och gå, påta i trädgården eller njuta av kvällssolen.

Tråkigt:(

Sen funderar jag SÅ mycket hela tiden, i går lyckades jag dessutom läsa på en blogg om någon som var på UL vecka 17 och bebisen hade dött i vecka 13. Gode gud. Sånt ska jag inte läsa, det drar i gång min hjärna direkt och jag liiider verkligen med det paret.

Jag känner mig så spänd inför nästa vecka, det känns jobbigt, för än så länge har vi inte haft medvind  alls så då har vi nog inte det då heller.

I gr berättade jag för en annan kollega, hon blev så glad att hon grät. Goa hon. Jag berättar relativt öppet om allt och jag tycker min omgivning som innan varit ovetandes tar allt mycket bra. Det är roligt och lite förvånande.

****
I dag är det att rusa hem från jobbet och sen åka med alla katter för vaccination. De brukar skrika i kapp i bilen både dit och hem. De avskyr verkligen bilåkandet.

Robban har inte ens klivit upp ur bädden. Jag har inte fått en tillstymmelse till gos i dag. Taskigt.

Nu får vi släpa runt på honom halva kvällarna, här ligger han i makens famn, kurrar och tvättar sin rosa mage.




Kommentarer

  1. Bloggar är ibland farliga att läsa. Men svåra att låta bli. ;_) Speciellt när man väntar och är orolig. Önskar dig medvind i orkanstyrka inför nästa vecka!

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till graviditeten!! Jag har inte varit inne och läst här på lääänge, och missat den stora nyheten. :) Jag håller tummarna att allt kommer att gå bra, det är dock väldigt lätt att springa iväg i tankarna och tänka dåliga saker. Försök fokusera på vilket mirakel som ni är med om! <3

    SvaraRadera
  3. Vill bara titta in lite snabbt och skicka stor kram! Jag hoppas av hela mitt hjärta att er lill* mår bra. Skickar lycka!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kram och tack! fantastiskt att läsa din blogg. Jag blir så lycklig <3

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering