Vecka 16 (15+4)

Men, vilken märklig början på morgonen. Upptäckte snigelspår i vardagsrummet (!), något hade tagit sig in från kattluckan och efter lite detektivarbete hittade vi en liten pantersnigel på soffbenet som fick flytta ut i naturen igen.

Min gamla BM (barnmorska) ringde i går- hon som jag aldrig träffat eller pratat med eftersom hon var på semester.

Hon var supergullig, precis som man ska vara, hon var empatisk, trevlig och verkade mysig. Jag berättade att jag känt mig övergiven under dessa veckor, den oro vi har, KUB-testet och vad som händer nästa vecka. Jag berättade att jag ringt och försökt få tag i henne och man får bara prata med växeln hela tiden, hon sa att det var så det var men jag ska få hennes email när vi träffas.

Hon bokade in besök till henne på eftermiddagen efter Ultraljudet så vi kunde prata om vad som sagt och hur vi ska gå vidare. Hon bokade även in ett läkarbesök så vi kan lägga upp en plan med läkaren oxå.

Skönt!

Ska jag dumpa den nya nu och behålla henne eller ska jag ha allihop? Så rörigt det blev nu.

****
Veterinären går på semester på fredag, så jag passade på att boka in vaccinationer och kloklippning på de små liven. Robban har så långa klor nu att jag är helt sönderriven på axlarna.

Lite stressigt att åka i väg direkt efter jobbet men skönt att få det gjort.

*****
Sista dagen med progesteron! fantastiskt! SÅÅÅ skönt att slippa kladdet! Nu är jag HELT medicinfri för första gången sen april. Otroligt.

Ryggen är bättre:-) Trots tältsängen. Skumt

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering