Vecka 16 (15+3)

Mitt i natten vaknar jag alltid och måste upp och kissa. Men precis som i går kan jag inte somna om, det är så oerhört frustrerande. Jag behöver varenda sömnkorn som tänkas kan.

Så nu låg jag och snurrade i minst 1,5 timme innan jag slocknade och vaknade i alla fall 1 timme före klockan. Suck. Det blir en trött dag i dag med.

I går ringde jag till MVC för att be om mina blodprovssvar, men de var helt oförstående och tyckte att jag skulle komma och hämta dem om jag nu absolut behövde. När jag sa att det tar mig 1,5 tur och retur så sa dem att man inte brukar få sina provsvar och de skulle lägga frågan till min BM (som jag aldrig träffat)

Bra service. Jag vill ha min provsvar, de är fasiken mina! Så vi får se vad nya MVC säger när jag inte fått tag i dem.

****
Bara för att jag gnällt tycker jag magen sticker ut lite mer. Lite i alla fall. Jag ska nog mäta den när jag kommer hem.

****
I går ringde nya städbolaget, de kommer och provstädar nästa vecka. Gillar jag dem blir det varannan vecka. Jag tror jag får en kille som ska städa hos oss. Roligt.

Hoppas de är duktiga, då ska jag säga upp vår gamla. Som katterna tycker om men inte städar bra.

*****
I går fick jag nog av värmen i huset och vill ha korsdrag, så jag kom på den smarta idéen med kompostgaller. Och både jag och katterna älskar det!

Sen var jag hundvakt åt grannen. En liten kvällspromenad i solen. Mysigt!

****
Jag köper proviva superfrukt, de är superbra till min oroliga mage. Men häromdagen exploderade de i kylskåpet. Så nu vågar jag inte köpa dem mer. Dessutom var det inte kul att sanera hela kylskåpet.

Vi fick slänga resten som såg ut så här


Kommentarer

  1. Hur kommer det sig att du vill ha provsvaren i handen? Är det inget avvikande är det ju inget att lägga i arkivet :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som jag skriver: För att min nya MVC vill ha dem :)

      Radera
  2. Svårt för dem att posta? Enligt lagen har man väl rätt till dem? Det är nog bara så att de ORKAR inte. Jag fick hemskickat mina provsvar från vårdcentralen..........men men.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så tänkar jag med, men så är det tydligen inte.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering