Vecka 16 (15+2)

Dagarna bara flyter på, mina tankar går väldigt upp och ner mellan hopp och förtvivlan. Vissa dagar planerar jag för framtiden, andra dagar tror jag inte det här kommer sluta lyckligt.

Jag tycker fortfarande inte magen växer något och jag har inte heller gått upp i vikt. Å andra sidan petar jag nåt väldigt i maten och har svårt att äta trots denna hunger.

Jag har tagit mig en tupplur varje ledig dag nu, en halvtimme på soffan gör verkligen underverk. Man borde ha så på jobbet oxå. Men straffet kom i natt då jag inte kunde somna om efter ha varit uppe och kissat. Jag bara låg och snurrade, och det är inte lätt i en gnisslande tältsäng.

Dessutom är det ohyggligt varmt i huset, vi har ca 25 grader när vi går och lägger oss. Bedrövligt.

Jag känner mig ganska trött och yr, skönt att jag ska träffa nya MVC snart och höra vad hon tycker. Jag gissar att mitt blodvärde sjunkit.

Värst är det på morgonen och vid 13-tiden på eftermiddagen. Då har jag ingen energi kvar alls.

Nu har det bara fyra dagar kvar på progesteronet! Fantastiskt skönt att bli av med kladdet!

****
Jag tänker mycket på jobbet, nu börjar 3 veckor som det gäller att hålla näsan ovanför vattnet. Det känns inget vidare. Hade jag inte varit gravid hade jag sökt jobb nån annanstans. Utan tvekan.

Inte kom jag in på min utbildning, jag har plats 200 i reserv trots väldigt höga betyg, hp poäng och högskoleprov. Taskigt :(

Kommentarer

  1. Vill du inte söka jobb när du är gravid? Jag vet inte av vilken anledning men hoppas inte att du tänker så för arbetsgivarens skull. Tänk vad knasigt att du har ett jobb som du inte trivs med och för att du är gravid tar du dig inte därifrån.. Straffas pga din graviditet? Sök på tycker jag, ta det som de kommer! Du är en tillgång! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, vem vill anställa mig i 4 månader?

      Jag vet :( Har faktiskt hittat ett vikariat på militären som verkar SÅ roligt.

      Tack goa du!

      Kram

      Radera
  2. Jag åt som en häst under grav men gick inte upp förrän i v 22 kanske, det är så olika!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh, jag är ju så himla otålig!

      Jag vill allt NU

      :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering