Vecka 15 (14+6)

Jag var SÅ trött och SÅ arg i går. Jag tror jag aldrig varit så arg i hela mitt liv, jag var som ett åskmoln hela dan. Min stackars rumskamrat vågade knappt prata med mig.

Det började med att jag slog sönder min favoritkopp, sen däckade jourtelefonen. Sen fick jag ringa och skrika på alla som hade med jourtelefon och lagning av den att göra. Det fungerar fortfarande inte.

Sen fick jag för mig att bebisen hade dött i magen. Eller ja, det har jag ju tänkt i flera dagar. Man blir fanemig dum i huvet av det här. Eller snarare ännu mer.

Sen har städerska slarvat så fruktansvärt, jag hade fasiken kunna städa bättre. Måste jag byta städbolag igen nu?

Nej, dagen i går kunde vi lika gärna glömma. Bedrövlig. Egentligen vet jag inte vad jag var så arg över. Men trött är jag fortfarande. Sjukligt. Det blir ju inte bättre av att jag vaknar 04.30 varenda jävla morgon.

Oj. Jag är nog arg i dag med.

*****
Syster fastnade vid pendeln i går, det blev strömavbrott så inget tåg gick alls. Så maken fick åka och hämta dem för de skulle ju åka hem. En resa på 1 timme tur genom Sthlm. Han är snäll han, min gubbe.

Nu är huset som vanligt igen, möjligen väldigt tomt. Jag saknar dem, det är så tråkigt att vi inte bor nära och kan dela varandras vardag.

****
De kommande 3 veckorna kommer inte bli roligt på jobbet. Då är vi 4 st som ska sköta 13 personers arbete, både deras klienter och alla nybesök och alla akuta saker, ansökningar och annat.

Gode gud.

Nu vill jag ha semester.

Kommentarer

  1. Finaste vännen - du har ju en jättefin liten mage! Och du är SÅ gravid! Helt otroligt - blir så rörd och glad när jag läser.

    Många varma kramar från den länge frånvarande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Älskade vän! Så härligt att se dig igen. Många kramar

      Radera
  2. Men du, en sådan underbar nyhet att surfa in till - stort grattis!

    SvaraRadera
  3. Visst är det! Ett mirakel. Tack :)

    SvaraRadera
  4. Låter sjukligt - som du sa själv.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering