Vecka 11 (10+6)

IÄnnu en dag i solens tecken. Efter frukosten har vi hängt nere vid stranden hela dagen. Men jag vet inte om jag blir så brun, jag ligger alltid under parasollet och smörjer mig noga.

 Dessutom har jag badat två gånger idag och allt blev så mycket lättare efter jag köpt mig ett par badskor så jag kan ta mig ner till strandkanten och ut i vattnet. Jag har alltid tycktes för lite läskigt att bada i havet, jag tror fortfarande att det ska komma nåt odjur och ta mig. Såklart håller mig nära stranden och plaskar runt, det är dessutom svårt att simma i vågor och saltvatten. Skönt är det i alla fall. 

Vi har träffat två äldre svenska par här som är så himla trevliga. Det är roligt att prata lite svenska för omväxlingsskull oxå. All personal envisas ju fortfarande med att prata italienska med oss. 

Maken däremot är djupt olycklig då hans ifån helt lagt av. Han har ju hela sitt liv däri förutom alla ljudböcker och alla musik. Stackars maken. 

Som vanligt får jag sån matångest, det är väl det som är molnet på himlen nu. När man har begränsad möjlighet till rörelse och god mat kan det ju bara sluta på ett sätt. I dag ska vi i alla fall bege oss uppför berget. Det är ca 3 km brant klippa till storvägen, det är bara små bilar och små bussar som kan åka hit ner till hotellet. Undra hur de gör med alla leveranser?

I kväll har jag dessutom stämt träff med kissen som bor i buskarna här på hotellet. Det verkar vara en sliten herre som är otroligt mysig. Men här har de en helt annan syn på katter än mig :( i går såg vi en turist( italienare) som tog tag i kattens nackskinn och kastade den ner för backen. Jag skrek åt honom men han brydde sig inte. 

Så jag ska smuggla lite mat åt den söta kissen. Han ser ut att behöva det. 





Kommentarer

  1. Hoppas det var skönt att bada! :)
    Stackars kisse.. Bäst att du göder upp den lite medans du kan. Dem har det nog inte så lätt där nere. :/ Kram Jane

    SvaraRadera
  2. Vad hemskt att behandla en katt på det sättet. Men en del italienare ser ju på liknande sätt på barn också :( Bra du smugglar lite mat. Ha en fin date då. Kram!

    SvaraRadera
  3. Antagligen är tillräckligt många snälla mot katten också annars hade nog inte den förfärlige mannen fått tag på den. Tur för den att det finns folk som bryr sig oavsett varifrån de kommer

    SvaraRadera
  4. Nu när du är gravid, så behöver du vara lite försiktig med katter, närmare bestämt, kattavföring. Toxoplasma gondii
    är du antagligen redan immun mot i och med att du har katter, men var försiktig i alla fall. En infektion under graviditeten kan gå över till fostret.


    /Dustpuppy

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering