Vecka 11 (10+4)

Idag var vi i väg till ett närliggande hotell och träffade representanter till resebolaget. Vi träffade en massa andra trevliga svenskar där och efter lite beslutsångest bokade vi en utflykt till Tropea i morgon.

Alla andra utflykter var typ 11 timmars och jag vet inte riktigt om jag orkar det. Men Tropea var en halvdag fylld med lite egentid ( shopping:), provsmakning av mat, titta på jordbruk/vinodlingar och lokal mat. 

Jag hade velat ta kvällsturen till vulkanen (aktiv) stromboli, men då åkte man 13 och var hemma 12 på natten.  Nja, den är inte förens på söndag så vi hinner ändra oss om vi vill. 

Vad jag älskar att ha såna här avancerade problem :) det enda vi tänker på är sol, mat och vila. Jag mår mycket bättre och hade bara lite ont i går kväll. Blöder lite men jag badade ändå i havet idag. Vilket var fantastiskt men lite salt och kallt ;)

Hemma verkar det gå bra, kattvakten är jätteduktig och har köpt ett halsband till Greta att ha i stället för gasbindan i tratten. Medicinen har hon oxå fått i henne. 

Godaste vän! Hon är så fantastisk! Om allt går väl så har jag bestämt att hon ska bli gudmor till vårt barn. Det känns som ett bra och faktiskt viktigt val. 




Kommentarer

  1. Men vad gör du människa? Lägger ut sådana fantastiska bilder att jag blir alldeles avundsjuk! Ååååå vad jag älskar det där vattnet, det grönblåa!!! Förstår definitivt att ni inte orkar åka på utflykt i en massa timmar, särskilt med tanke på värme och ditt "tillstånd". Ibland behöver man inte ha så höga krav på tillvaorn. Smaka på vin och mat när man är i Italien är ju helt rätt iaf mmmmm!!! kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering