Vecka 9 (8+4)

Minsann var det inte världens längsta kväll i går? Den går i alla fall till historien. Jag kom till gynakuten vid 17.30 och fick hjälp 23.15.

Doktorn var i alla fall väldigt bra, hon hittade dock inte varför jag blöder. Men däremot tyckte hon inte att cystorna såg bra ut och att jag måste ta det med MVC.

Knyttet mår bra och tar inte skada av blödningarna eller det som gör ont i magen, knyttet har vuxit och är ett perfekt litet mirakel.

Hon sa dessutom att jag förmodligen kommer fortsätta blöda, det kommer nog bli en sån graviditet och längre fram i graviditeten kommer man kanske kunna se vad det är.

Hon sa att jag absolut ska åka på min resa till Italien och njuta, blöder jag ska jag inte bada men om jag inte blöder ska jag bada. Det är ingen fara för knyttet tvärtom så kommer knyttet må bra när mamma mår bra.

Däremot höll hon med om spec.mödravården och tyckte inte att jag passade där. Det här ska MVC kunna klara ut.

Om jag får stora klumpar som typ mandariner eller nåt sånt eller blöder hejdlös. DÅ ska jag åka in. Nu ska jag bara vänta.

Så 23.30 susade jag lyckligt genom förorterna, det var fortfarande ljust ute och jag kände mig så lättad. Jag är sinnessjukt trött i dag. Men lättad.

Så jag berättade för bästa kompisen. Som nog fick en chock. Men blev glad.

****
Maken var hemma i går och gjorde allt för att få ner den dumma tabletten i Robban. I går var ingen bra dag för honom och ingen tablett i Robban.

Leverpastejen gick ner i Robban, tabletten kom ut igen, in i Robban  som därefter tog in tabletten i munnen, tuggade lite och spottade ut igen.

Sen provade maken med glass och Robban åt upp en bit glass med tablett i som sedan spottar ut tabletten igen.

Trycker ner en seg kattgodis i glassörjan. Fortfarande vidrigt enligt Robban. Greta var och nosa på Robbans glass-sörja. Hon rynka på nosen och gick...

Vi kan oxå konstatera att han blir sur om man väcker honom genom att trycka in en i munnen och sen kommer tabletten ut igen.

Herregud.

Kommentarer

  1. Går det att blöta upp tabletten i lite vatten och blanda i det i någon mat han gillar? Så har jag gjort med mina katter...

    SvaraRadera
  2. Nu måste vi tro att detta slutar lyckligt! Så skönt att höra att knyttet mår bra!
    Kram Charlotta

    SvaraRadera
  3. Ååååh vad skönt att lillpyret har det bra!! En riktig liten fighter därinne!

    SvaraRadera
  4. Alltså, det här är kanske precis som ni gör. Men båda våra katter har varit tvungna att äta Levaxin sista åren i livet och vi fick in en teknik som funkade tillslut.

    Man sitter bakom katten och håller fast den mellan benen, sedan tar man tag runt käkarna med ena handen och liksom trycker in fingret i mungipan tills h*n öppnar munnen ganska mycket. Då "slänger" man ner tabletten så långt bak det bara går. Tar ut fingret, håller runt käken och nosen så h*n inte kan öppna munnen och fäller kattens huvud bakåt/uppåt så halsen blir sträckt, sedan kan man dra lite lätt uppifrån och ner på katten hals. Lite krångligt, men när man får in snitsen så åker tabletten ner i 8 fall av 10. Lycka till!!

    PS Jag tror inte det är någon idé att ni gömmer den i mat/godis. Funkade aldrig någonsin på våra katter. De har en förmåga att äta runt de där himla tabletterna och spotta ut dem varje gång.

    SvaraRadera
  5. Heja "knyttet"...vad jag glad jag blir!
    Inte lätt med djur och medicin....hoppas det löser sig.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  6. men så glad jag blir att allt är bra ! Och vilken bra läkare du hade. Jag håller med i att om mår bra så mår knyttet bra också..

    Katter och tabletter är inte nåt som går ihop.
    Jag gör precis som "vemvet" gör med sina missar.
    Det funkar tom på min stora 6 kilos katt som knappt går hålla och som mest är som en våt säl.. Svårt men det är bästa sättet.
    Ha en riktigt bra dag och midsommarhelg !!

    Kramar Lena och missarna

    SvaraRadera
  7. Vad bra att allt är bra med fostret. Jag hoppas att blödningarna minskar och att du får gå till spec. MVC.

    SvaraRadera
  8. Jag blev så glad när jag läste att att knytet mår bra. Kramar till er båda!
    Maria

    SvaraRadera
  9. "knyttet" menar jag ju :-)

    SvaraRadera
  10. Vad skönt att läsa rubriken och veta att det, trots all väntan, gick bra igår och att Knyttet mår bra.

    Se nu bara till att ta det lugnt och inte "jobba ikapp" en massa på jobbet.

    Kram /Åsa

    SvaraRadera
  11. Men åh vad betryggande svar från den doktorn! Det där är en stark bebis, lita på det! Jag är livrädd för att blöda men du har ju en "anledning" för det, spec mvc verkar helt rätt för dig.

    Prova medicinen m tonfisk, mina katter är galna i det! :-)

    SvaraRadera
  12. Så himla härligt att höra att miraklet mår bra!! Njut av din välförtjänta semester nu! Så glad för din skull!

    SvaraRadera
  13. Så glad jag blev!! Håller alla tummar och tår =))
    //Annah
    tjockareänvatten

    SvaraRadera
  14. Här ligger jag i soffan febrig och jäklig och lipar för jag blir så glad för dig!!! Det bästa jag kunna läsa, lilla mirakelbebis nu får du sluta skrämma oss och växa lika duktigt som du gör <3 /Ullis

    SvaraRadera
  15. Blir så jätteglad över att pyret hänger sig kvar där inne! 12 år av behandlingar. Det går knappt att fatta. Heja, heja er!

    SvaraRadera
  16. Fantastiska nyheter att allt ser bra ut med knyttet!! Hoppas det ordnar sig med cystorna och att det slutar att blöda snart!

    Kramar!!

    SvaraRadera
  17. Åh så bra att knyttet mår bra!

    SvaraRadera
  18. Ni är så goa, tack för era fina kommentarer!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering