Vecka 8 (7+6)

De ringde från djursjukhuset och berättade att Robban var den charmigaste katt de träffat på länge, han har charmat hela personalen. Han vill dock inte äta, så de försökte med kokt torsk och massa god mat men det gick inge vidare. Så ville han inte äta så skulle de sondmata honom, de skulle dessutom göra ultraljud och ta fler prover.

Stackars min gose, han brukar äta allt och allas mat så att han inte äter gör mig väldigt oroad.

****
I går var jag nog däckad hela dan, jag hade så himla ont i magen. Varje gång jag rörde mig så gjorde det ont, slet och värkte.

Jag kollade på alla serier igår som gick på tv, och hittade en storfavorit som heter Gravid i höga klackar på SVT, den är otroligt bra och hon som är huvudpersonen håller själv på med IVF.

Jag prenumerar även på readly och läser alla tidningarna och de har både försäldrar och barn och gravid som jag har plöjt. En riktigt bra tjänst. Första månaden är gratis så passa på att pröva!

Jag har dock sovit väldigt bra i natt, jag tycker att min mage minskat lite (bra eller dåligt vet jag inte). Den har varit så väldig spänd och svullen. Nåt känns annorlunda i dag.

Jag mailade kliniken i går och de skrev att jag ska öka dosen med progynon och äta 2 tabletter magnesium, så nu hoppas jag på förbättring.

Märkligt nog fick jag en kallelse till Ultragyn i går, de sa ju att de inte tyckte jag skulle komma när de ringde häromdagen. Så jag ringde och frågade och jodå, det var min tid och den fanns kvar.

Skönt då får jag ett VUL nästa vecka! (skriver in i schemat här bredvid)

****
Jag tänker mycket på jobbet, jag vill ju jobba! Jag tycker om att jobba. Och jag håller med kommenteraren Charlotta; mitt jobb borde ju göra allt för att underlätta för mig, inte säga att jag ska ta tjänstledigt. Vi har ju 5 st som ska sluta nu och inte en endaste ersättare. Det är helt galet.






Kommentarer

  1. Hoppas magen gör mindre ont idag och att blödningarna avtar!

    Hde du inte ett ultraljud idag? Hade för mig att du skrev innan att du bokat ett denna fredag, var så nyfiken och höll tummarna, men så såg jag i ditt schema att det var den 20/6! Blir svårt att jobba när jag nu får hålla tummarna i sex dagar till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stämmer bra, men eftersom jag redan gjort ett denna vecka så avbokade jag.

      Radera
    2. Ah. då är jag med!

      Radera
  2. Jag kan förstå att Robban charmar alla.
    Hoppas att han mår bra snart igen så han får komma hem till er.

    Ja men visst vill man jobba men om du inte mår bra så borde det gå ordna nåt så det blir lagom med arbete för dig.
    Hur som helst så är du jätteduktig och jag tror att du känner bäst själv vad som är lagom med arbete och ledighet.
    Sköt om dig.

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag tänker att eftersom ni har en väldigt hög personalomsättning och du har varit där "ganska länge" så kanske det blir svårt att minska stressnivån, även om du får andra arbetsuppgifter. Antar att eftersom du har varit med ett tag får du en del frågor internt också. Det är ju så att om man är den typ av person som alltid vill göra sitt absolut bästa och ett bra jobb så får man ofta lite mer än vad man egentligen borde ha att göra och det är inte alltid så lätt att ändra på "över en natt".

    Känn efter vad DU vill, utan att tänka på hur det ska fungera på jobbet eller så... det är andras ansvar. Du kan ju faktiskt ta tjänstledigt på deltid också.

    Trevlig helg

    Kram /Åsa

    SvaraRadera
  4. Ja, precis så är det. Det är liksom svårt att värja sig från kaoset. Tjänstledigt deltid är ju smart! Det ska jag tänka över.

    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering