Vecka 8 (7+0)

Oj! Vecka 8! Det är stort. Jag fick lov att testa med veckoindikator imorse bara för att. Det känns fortfarande så overkligt.

Jag tycker gravidappen är toppenbra, jag läser högt för maken varje gång vi byter vecka. Det är så roligt och läsa om vad som händer med knyttet. 

Jag har fortfarande ett stort behov att vilja berätta för alla, jag vill dela med mig av den stora hemligheten. Men jag har inte tänkt göra det förrän jag vet att det tickar ett hjärta och vi passerat vecka 12.  Jag har ännu inte berättat för en endaste. (Ridläraren räknas inte)

Å så till gynkrånglet, har fortfarande inte lyckats få tag i medicin, så nu fick jag lov att beställa från Riga. Det kommer inte bli billigt men nu kändes det som jag inte hade nått val. Det dumma är att de har progestoron i tablettform som är svagare som jag blir så otroligt yr av. (utrogest) Mina FL vänner kanske lyckas skrapa i hop lite fler progesteron vaggisar (hoppas)

I övrigt inga symptom, lite trött men det kan vara pollen. Frukosten smakade lite konstigt, tendens till lite illamående. 

Saknar verkligen att dricka te och kaffe till frukost. Vad drack ni andra?

******

Idag ska vi på restaurang Ag, maken är så lycklig men jag är lite tveksam. Hittade mest konstiga maträtter. 

Skönt att komma iväg nånstans i alla fall. 


Kommentarer

  1. Jag drack kaffe till frukost - drack 2 koppar om dagen (de rekommenderar att man inte dricker mer än tre koppar/dag), en till frukost och en efter lunch. Och så drack jag mycket koffeinfritt kaffe (gevalia har brygg) :D

    SvaraRadera
  2. Jag dricker en kopp grönt eller rött te till frukost eller lättmjölk. Förstår att du inte vill dricka kaffe, jag undviker också det. När man kommit så här långt vill man inte riskera något även om man får dricka lite kaffe.

    Annars kan du väl drick juice eller smoothie. Smoothie gjord med bär i är ju supernyttigt. Mannen brukar göra nypressad apelsinjuice till oss när han är hemma. Både gott och nyttigt.

    SvaraRadera
  3. Du kan säkert dricka kaffe och te, men jag skulle undvika allt som innebär en "risk", så valde jag att göra. Men grönt te går bra, fick sug efter sura saker som grapefruit och citronte. Tror efter v 15 så drack jag svart te igen, tror gränsen är 6 koppar, men så mkt har jag aldrig druckit.

    SvaraRadera
  4. Jag röstar också på koffeinfritt. Köp en Nespresso (det är ni värda) deras koffeinfria smakar precis som vanligt! Lovar! Jag drack en senast igår.

    Kramar (jag är så galet glad för er skull, tänk att vi kommer vara mammalediga ihop!)

    SvaraRadera
  5. Lyckliga er som ska gå på AG's, fråga servisen vad de rekommenderar de brukar veta vad som är bäst just nu! Smaklig spis

    /Åsa

    SvaraRadera
  6. Nja, skulle nog rek. dig att undvika just grönt te då det är ökad missfallsrisk vid just grönt te. kramar

    SvaraRadera
  7. jag blir så glad varje dag och vecka då jag tittar in och får läsa om allt positivt kring dig..

    Önskar er en skön kväll och helg !

    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
  8. Du var inte intresserad av Lutinus? (Är inte säker på att jag har kvar men kollar isf.)

    SvaraRadera
  9. Först och främst: stooort Grattis till er för plusset!!!behöver du progesteron vaggisar? jag har kvar nåra (nästan 2 paket dvs. 27 st) som går ut okt 2013 som jag tänkte slänga bort...Märket Leiras, Lugesteron (200 mg progesteron..

    SvaraRadera
  10. Jag har nog ett paket progesteronvaggisar liggandes nånstans om du vill ha hör av dig på tina.wolinder@bredband.net

    SvaraRadera
  11. Då bytte vi vecka igen då :)
    Jag har druckit och dricker fortfarande örtte (nypon eller pepparmynta) eftersom de inte innehåller teein (samma som koffein fast svagare). Har druckit te med tein i också under andra halvan av graviditeten. Sedan lyxar jag med färskpressad apelsinjuice (gör egen) på helgerna och så tror jag att min eventuellt enda craving är lingondryck - dricker det till aaaaaall mat och lite däremellan också :)
    Det här med dina gynhistorier gör mig helt upprörd, vad är problemet för dem?
    Hur som... det går framåt och det går bra!!!!!
    Kram!

    SvaraRadera
  12. Tack för era tips, i morse blev det egenpressad juice :)

    SvaraRadera
  13. Ville heller inte chansa så jag drack massor med olika örtte från Friggs, blev nog lite beroende för jag dricker dem fortfarande.
    Kaffesmaken behövde jag ha, så jag köpte koffeinfritt bryggkaffe, kände ingen skillnad på smaken faktiskt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering