Vecka 7 (6+5)

Minsann. Ännu än dag. Fortfarande utan symptom, inte ens tuttarna behagar värka. Jag börjar tvivla, finns det verkligen ett knytte eller drömmer jag bara? 

Nästa vecka är i alla fall en vecka fylld med Gyn besök. På måndag är det inskrivning på mvc och på fredag är det gynbesök hos privatgyn (med nya ultraljudet)

Skräcken är ett ma eller ett mf nu i helgen, jag har så svårt att tro för vi har aldrig haft en gnutta tur under alla dessa år. 

Tankarna snurrar som elvisp- runt runt. 

Jag har oxå sagt upp min plats på ridskolan, helst hade jag velat vänta men det är uppsägningstid och jag vill inte betala massa pengar på sånt jag inte kan nyttja. 

Det känns väldigt ledsamt och det gör så ont i mitt hjärta. Hästarna har varit mitt allt men nu börjar en en annan resa för mig. Jag vet att man kan rida under graviditeten men inte en chans att jag testar efter 12 års slit och tårar. Det här är liksom sista chansen. 

Har fortfarande så in i helv* ont i ryggen. Nu har jag haft det i flera månader. Jag är så himla trött på det. Det blir inte bättre av att jag inte rider och motionera blir det inte så mkt av, det märks att jag gått upp i vikt. 

Nu har jag putsat fönstren i alla fall och snart ska vi iväg på en cykeltur. 

Glad nationaldag på er! Ska ni fira? 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering