Vecka 7 (6+1)

Sicken värme! Vi har över 25 grader och stekhett, jag har glömt bort hur det är när det är varmt! Det är nästan så det känns som det är åska eller nåt på gång. Det är väldigt mycket mygg och jag har säkert fått  20 myggbett nu på förmiddagen.

Dagen har tillbringats i trädgården och så har vi skurat altanen. Jag svettas som en gris, är rödblommig och varm, håret har gett upp och jag ser pottklippt ut. Det är ingen vacker syn kan jag säga.

Men jag har i alla fall kört epilatorn på mina alvedonvita ben, så de ser i alla fall okey ut. Det gör SÅ sjukt ont, men det är mkt bättre än att hålla på med rakhyvel var och varannan dag.

****
Jävlar i min själ vad mina tuttar värkte i går. Det är ju nästan otäckt. Det gick över nu på morgonen (tack gode gud) Men jag tror de har växt en storlek större bara över natten.

Annars inga symptom förutom mensvärken.

Och ryggskott då. I går skiftade jag och maken madrasser, men det blev lite bättre men inte helt bra. Jag håller på att surfa ihjäl mig på madrasser men det verkar ju inte vara nån som är superbra. Alla mina bäddmadrasser verkar däcka efter 3-4 år oavsett vad jag köper. Jag är ju tung (nåja) oxå så jag behöver nåt stadigt.

Men jag ska fasiken klaga på butiken, för jag fick tips om (tack!) att tempus faktiskt har garanti. Men jag är ingen klagar, men jag ska försöka ta mod till mig..


Grävt upp rotskott och satt dem där de ska vara

Katterna supportar oss i trädgårdsarbetet

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering