Vecka 10 (9+6)

En lite bättre dag i går kanske, hade bara rejält ont vid några tillfällen och inte forsande av blod (bara lite) å andra sidan tror jag att jag är så pigg då så då börjar jag dammsuga och sånt i stället. Och det straffar sig direkt.

Jag tror jag har varit lite duktigare och tagit alvedon, istället för att liiiida. Jag försöker verkligen undvika tabletter men det är så jobbigt att ha ont hela tiden.

Jag drömmer så himla mycket konstiga saker på nätterna. I natt vaknade jag av en skum dröm kl 4 och sen kunde jag inte somna om. Drömmarna är så verkliga och jag kommer i håg dem flera dagar efteråt.

I dag ska jag med ridkompisarna och grilla, det ska bli roligt att träffa dem igen. Det ska bli spännade att träffa alla utanför stallet utan ridkläder. Hoppas jag är någorlunda pigg på kvällen.

****
I går på fm ringde grannen till maken. Det rann vatten ur vår vattenslang, det var maken som glömt stänga av den. Så grannen var ner och skruvade av vattnet och räddade oss från en dyr vattenräkning. Som tack så köpte vi en tårta till dem.

Tur att vi har bra grannar!

****
Sista dagen innan semestern! Som jag har längtat! Det ska bli så skönt!

Kram på er!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering