Vecka 10 (9+4)

Jag gillade doktorn i går, framförallt för att hon lyssnade. Hon sa oxå att det fortfarande är tidigt då jag är i vecka 9, mycket hinner ändras och hon trodde att det kommer bli bättre. Märkligt ändå att alla säger så olika.

Hon sa att mina leverprover och sköldkörtelprover måste tas om, då labbet tagit fel provrör (GRR). Problemet är att de dödat mina blodkärl på båda armarna. Det är bara stora kolossala blåmärken. Så var de ska kunna sticka förstår jag inte. Jag ska i alla fall välja en annan provtagningscentral denna gång, hoppas jag hinner innan vi åker.

Jag blev halvtidssjukskriven de sista 4 dagarna nu, väldigt skönt. I dag har jag besök på em så då går jag till jobbet lite senare. Hon sa att jag ska boka ny tid efter semestern om det inte är bättre och då prata hur jag mår ev fortsatt sjukskrivning. Det är oxå viktigt att ha koll då det är vanligare med bla havandeskapsförgiftning vid äggdonation.

Hon visste inte varför jag har så ont men gissningsvis är det någon sorts sammandragningar blandat med växtvärk. Däremot är det vanligt att man blöder, även så här mycket faktiskt.

Däremot så sa hon att cyklokapronen var receptfri och det var den inte när jag väl kom till apoteket. Men jag ringde till MVC så jag hoppas de ber henne skriva ut.

Hon ansåg absolut att vi ska resa och bada om jag inte blöder. Då ska jag oxå ta cyklokapronen varje dag (3ggr/dag) så kommer nog blödningarna stilla sig.

Alvedon kan jag oxå ta under graviditeten, det är inte farligt att ta och det är bättre att inte ha ont. Däremot så är det mindre bra för min lever, men den vet vi ju inte hur den mår just nu.

Sen kändes det jättekonstigt att gå hem vid 14 -tiden. Men skönt för jag orkar verkligen inte. Dumma onda :(

Så här ser jag ut idag

Kommentarer

  1. Det går ju framåt iallafall! Jag är så glad för din skull!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, det gör det faktiskt! Men det känns inte så :)

      Radera
  2. Hon menade antagligen Cyklo-F, som är receptfri på apoteket och har samma verkan, men den är svindyr om man räknar på hur många piller man får för pengarna. Begär cyklokapronen på recept för du tjänar sååå mycket mer på det ;-)

    Anna i gbg....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, nu har hon äntligen skrivit ut det :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering