Blöder igen :(

 blödningar igen:( bruna denna gång, de andra gångerna har det varit rött. 

Man blir ju för fasiken tokig!

Gjorde dessutom misstaget att googla bruna blödningar v 8 och får bara fram skräckhistorier om hur bebisen dött i magen nån vecka tidigare. :(

Detta tillsammans med att jag inte har några symptom (förutom mensvärk då) gör att jag blir tror att det nog är ganska illa. 

Kommentarer

  1. och här sitter jag och kan inte trösta..
    Jag håller tummarna att allt är bra och
    som det ska trots allt.
    Tänker på dig..

    Jättekram från Lena och missarna

    SvaraRadera
  2. Men mensvärk är ju ett jättesymtom! Håller tummarna

    SvaraRadera
  3. Googla INTE på nätet, bara skitsnack där!! Jag tycker att du och maken åker till gynakuten genast och begär ul, ljug och säg att du har mer ont och blött mer än du gjort, så gör de ett ul. Du ska inte behöva gå mer i ovisshet längre!! Ta hand om dig nu, både fysiskt och psykiskt!

    SvaraRadera
  4. Håller med Jackie! Ultraljud omedelbart, vänta inte längre nu

    SvaraRadera
  5. Hade bruna blödningar till v12, nu känner jag sparkar i v21. Men åk in och få ett Vul, det är aldrig bra att oroa sig. Kram

    SvaraRadera
  6. Hoppas allt går bra och att allt ser bra ut. Jag blödde både rött och brunt fram till v 13. Skör slemhinna sa de till mig. Hade inte heller så mycket graviditetssymtom till en början. Brösten ömmade bara lite, kräktes aldrig utan mådde bara lite småilla hela tiden. Hade däremot molvärk (typ mensvärk) och var såklart livrädd och nojjig. Men allt gick bra och jag hoppas innerligt på att allt ser bra ut med er lilla ärta.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Googla inte, det är sjukt nedslående.
    Jag blödde typ 1g/v, rött och absolut inte lite (höll i sig ett dygn ungefär varje gång), fram till v13. Gjorde 3ul pga detta. Troligen blödning från under moderkakan. Så det finns positiva historier också. Håller tummarna för att du också kommer kunna bidra med en sådan!

    SvaraRadera
  8. Bruna blödningar är gammalt blod så antagligen rester kvar från dina tidigare blödningar.

    Be om ett VUL i morgon :)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Usch vilket lidande! Vet känslan, även om det var tidigare för mig. Men du, gör ett ultraljud- som alla andra säger. Jag tror inte ens att du behöver ljuga om att du har mycket mer smärtor, utan säg som det är och vad du gått igenom för att komma dit. Då tror jag inte att de nekar. Här skulle de troligen inte göra det i alla fall.
    Förlora inte hoppet! Du har många tummar som hålls hårt för din skull. Kraam
    http://jakteneftertotallycka.blogspot.se/

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering