Vecka 6 (5+5)

Det kanske inte är så roligt för er att läsa dessa rubriker men för mig är det viktigt att kunna gå tillbaka och läsa, se att dagarna går framåt och jag är oxå fast besluten att försöka njuta av varje gravid dag. (jag tränar på det :)


Ännu en dag har gått, ska bli så spännande med VUL i morgon. Jag vet inte om man ser något så här tidigt men i alla fall. Då ska jag passa på att be om mer progesteron.

Tyvärr ligger ju den här kliniken inne i stan vilket betyder att jag måste smita ganska tidigt från jobbet och komma sent tillbaka. Mitt under vår telefontid oxå, jag får skylla på akutläkarbesök eller nåt. Jag är ju så himla kass på att ljuga.

En annan fråga är hur man gör med..ehh..samlivet? Är det ok nu eller ska man vänta ännu mer? Hur har ni andra gjort?

I övrigt mår jag precis som vanligt, mycket tankar om framtid, hur våra liv kommer och bli osv far fram som virvelvindar i huvudet. Mensvärken består och är otrevlig..

Allt känns fortfarande så himla overkligt vilket säger en del hur mkt jag faktiskt hade gett upp och bearbetat vår framtida barnlöshet.

****
Nästa vecka har jag jouren som jag verkligen hatar. Det är så stressigt och väldigt "läskiga" telefonsamtal samtidigt som man ska hinna med sitt vanliga jobb. Det känns inte alls roligt. Mitt jobb är verkligen inte gjort för nygravida.


Kommentarer

  1. Älskar att läsa dina rubriker, för jag är så otroligt glad för er skull :) Hmmm...vårt samliv fick stå tillbaks lite. Hade lättblödande slemhinnor i början av graviditeten så min gynläkare (borta i USA) avrådde från "vaginala samlag" om jag uttrycker mig så. Men efter v 13, el 14 (tror jag) slutade blödningarna och då var det ok att sexa loss igen ;) Men det ska ju inte vara någon farligt, el något som kan påverka embryot el fostret. Prata med din barnmorska om det.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänkte fråga idag, får se vad hon säger...

      Radera
  2. Säkert inget farligt m sex men OM du börjar blöda så kan det skapa onödig stress. Fortsätt skriv varje dag, lite terapi för mig med!!

    SvaraRadera
  3. Men... är du inte klok! Här har ni väntat i 12 år och så när det äntligen blir ett plus så tror du att vi inte tycker att det är roligt!!! FEL!!! Jag vill följa varje steg förstår du väl :)

    Något ska de väl se på VUL men jag vet inte om man kan se ett pickande hjärta ännu, lite tidigt va? Fast, den där lill* är en stark liten så det ska gå så bra så det här. Och läkarbesök är ju inget ljug, det är just precis vad det är så håll dig du till sanningen och sträck på nacken.

    Men ditt jobb... du skulle ha ett lugnt och fint jobb. Inte för att jag tror att det spelar den lill* någon roll men för din egen skull.

    Ser fram emot morgondagens inlägg. Lycka till nu!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vad go du är :)

      Jag tror oxå det är lite tidigt. Men hoppas kan man ju..

      Kram!

      Radera
  4. Jag hoppas ultraljudet går bra.

    SvaraRadera
  5. jag tycker att det är de bästa rubrikerna jag sett på evigheter =)...

    Kram från Lena och missarna

    SvaraRadera
  6. Jag tycker också att rubrikerna är de bästa på evigheter. Är så glad för din skull!

    Maria

    SvaraRadera
  7. Jag älskar också dina rubriker! Får lyckorysningar för varje dag du kan lägga till räkningen, är helt fantastiskt!
    /Sara (www.bebisfron.wordpress.com)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering