Vecka 6 (5+3)

I går ringde jag BB Stockholm Family som skriver på sin sida att de har vana från ÄD. Hon var verkligen urtrevlig som svarade, förstod absolut och jag fick en tid redan nästa vecka. Men då kunde jag inte så vi fick tid den 10 juni, dvs om bara 12 dagar, och skulle få en barnmorska som hette Solin.

Så jag avbokade oproffsiga Mamma mia, de kändes ju inte alls seriösa. Den lokala tiden har jag än så länge kvar den 24, vet inte varför men utifall att. Då behöver jag inte ens boka extra VUL hos privata gyn.

I går var jag dessutom och lämna första HCG-provet och i morgon är det dags för nr 2. Åhhh vad jag vill ha svar på det nu!! Jag vill liksom bara vet, det är är ju hemskt! Helst när jag har en massa mensvärk och har läst massa skräckhistorier...

Jag har inga symptom alls, möjligen liiiite ont i brösten. Men det kan mer bero på att Robban skuttade runt på mig i går kväll.

Däremot har inte de ringt om leverproverna så det är nog bäst jag bokar telefontid med min leverdoktor.


****
I går var vi till min kompis och tittade på hennes kök, det var så snyggt gjort och väldigt trevligt. Så om 2 veckor ska köksmannen komma hit och titta på vårt kök och ge ett prisförslag! Toppenbra!

****

Vår klockbuske blommar nästan, den är verkligen fin! Men det är en massa pinnar utan blad som sticker upp. Ska man klippa av dem måntro?


Kommentarer

  1. Jag går in och läser slaviskt varje dag nu, drar en suck av lättnad varje dag som går bra. Jag förstår hur rädd ni måste vara nu och hur mycket en kan analysera och googla, men för er egen skull låt datorn och huvudet vila lite. Efter fem sorger med plus som inte blev och en sen en son som snart lär sig gå så kan jag säga att de gånger som det gick dåligt fanns det ingen mensvärk eller liknande alls medan med sonen värkte det upp till v14! Stressa inte dig själv med katastroftankar är mitt råd, vi är så många som håller tummar stenhårt för er så detta kommer gå hur bra som helst! :-)
    Kramar från Ullis

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering