Vecka 6 (5+2)

Inte vet jag när veckoindikation på Clearbluetestet ska slå över till +3 veckor. Men den gjorde inte det idag, på en annan tjej på FL så slog den över i helgen. Undra om det kan vara olika eller om nåt är fel i min mage?

Man ska fasiken inte testa, man bli ju galen och det är som en loop i hjärnan sen.

Snart ska jag i väg till grannkommunen och lämna HCG och på onsdag igen. Hoppas verkligen de värdena är bra och jag får reda på dem inom snar framtid.

Sen är det väl dags att boka VUL till nästa vecka kanske för att kunna se om något lever i min mage och har alla säckar (vad det nu va- slem eller hinn eller nåt)

Det känns så jobbigt att inte veta. Att det är så ovisst och att vad som helst kan hända. Det är så himla stort och en sån stor värld- tänk om jag skulle bli mamma? Att den mattan skulle ryckas under fötterna..Usch :(

Nu är det i alla fall 2 stycken som vet i den "riktiga" världen, mer av en slump för jag har inte berättat något.

I dag borde jag dessutom få svar på leverproverna...Och ska ska vi till kompisen och titta på kök i kväll..

Så här säger gravidappen om läget i magen:



Kommentarer

  1. Embryo snurrar runt olika länge innan de fäster så oroa dig inte. Det kommer att gå bra det här. kramar Lina

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Vi satte in en blastocyst 2 dagar innan dig. Vi testade med Clearblue digitaltest i söndags och då visade testet gravid v2-3 och inte 3+ ... Hoppas precis som du att det är testet som inte stämmer och att graviditeten rullar på som den ska. Men orolig blir man ju. Vi har gjort 4-ivf:er och nu på tredje insättningen med äggdonation tog det sig. Hoppas att vi båda blir mammor i januari, lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det verkar vara olika.

      Lycka till du med!

      Radera
  3. Bara log när jag såg din bild idag! Och usch ja för den där väntan, den är hemsk! Hoppas tiden går fort för din skull. Btw, veckoindikatorn mäter ju HCG och de nivåerna kan variera en del. Så stirra inte på andras resultat (jag VET, jättelätt, NOT).
    Skickar kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch, det här är värre än allt annat jag varit med om.

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering