Vecka 6 (5+1)

Varje dag känns som en seger, jag längtar till HCG-provet och ett UL så jag kan börja andas. Det här har jag ju längtar efter i 12 år nu.

Jag har lite mensvärk till och från och det är så himla läskigt, minsta tillstymmelse till flytning så är det full galopp till toaletten.

I morgon ska jag skrapa ihop mod och testa med veckoindikatorn och hoppas den visar +3 på veckorna. Läskigt! I morgon ska jag ju oxå lämna HCG prov, tyvärr tar det nog lång tid att få svar.

I morgon ska jag oxå försöka hinna reda upp MVC-röran.

Dessutom borde väl läkaren ringa om leverproverna?

****
Det har förövrigt varit en väldigt social helg, igår var jag på tjejträff och idag har jag umgåtts med grannar och kompisar. Dessutom var vi till Täby centrum och kollade efter skor.

I täby finns en liten park vid visninge gård skylten. Där finns fantastiska träd. Stora och runda och täta., vackra och pampiga. Är det nån som vet vad det är för träd?

****
I morgon ska vi till en kompis och titta på hennes kök, om vi gillar det har hon en snickare som ska hjälpa oss. Det vore fantastiskt! För vårt kök är SÅ slitet nu. Så hoppas, hoppas han kan hjälpa oss..

Soffmys



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering