Vecka 6 (5+0)

OMG, nu byter jag vecka! Känns så himla konstigt. Jag kan nog inte ens beskriva den overklighetskänsla och väldigt stora glädje, stress och alla miljoner tankar som snurrar. (både bra och dåliga)

Jag försöker att inte tänka så mycket framåt utan ta en dag i taget. När vi pratar på jobbet och pratar om hösten eller annat så tjoar det till i huvudet: "jag är GRAVID" jag skiter i det :)

Jag pratar med embryot i magen (inte högt alltså), funderar hur de mår, om slemsäcken eller hinnsäcken eller vad det nu var har bildats, om allt är som det ska, vad som händer om det inte är det.

Jag prenumererar på tidningar genom readly.com (fantastisk tjänst) där finns det en gravidtidning som jag tjuvläste. Åh, så mkt roliga saker och det är som en helt ny värld som man inte haft en aning om.

Jag unnade mig en gravidapp oxå, (gratis) för jag är ju faktiskt gravid just här och nu. Det är roligt att läsa om embryot och vad som händer i kroppen.

Jag har inte testat idag. Fantastiskt!
Ska försöka hålla mig hela dan.

Hela min hjärnverksamhet går åt till det här och jag sitter ofta på jobbet och glor rätt ut på mötena, min kollega frågade häromdagen om jag är stressad eftersom jag är så frånvarande. (mm, hon skulle bara veta)

Jag vill liksom skrika ut det till hela världen, men det går ju inte.

Häftigt är det i alla fall oavsett.

****
Lite oväntad vändning i mvc och gynvärlden i alla fall. I går damp det ner ett brev med 2 remisser på HCG och progesteron. Det var från gyn 2 vars sköterska jag pratade med förra veckan som var så hemskt sur och otrevlig (gyn 2 har ju inte bara den dyra kliniken utan har även en vanlig).

Fantastiskt! Så på måndag åker jag till grannkommunen och lämna prover.

Sen har jag fått massor av tips av läsare och på FL om BB family, så dit ringer jag på måndag. Så ringer jag och avbokar Mamma mia. Jag gillade inte dem. Kan man inte ens räkna ut veckorna så ska man inte  få nya patienter heller.


****
Robban var till veterinären i går, han hade ett skärsår i tassen. Hon passade på att titta på tänderna oxå. Möjligen måste vi boka tid på djursjukhuset för det.

I alla fall fick han tratt. Det var inte populärt. Det var SÅ synd om honom samtidigt som jag höll på skratta i hjäl mig.

Mattes goserumpa.


*****
I dag ska jag på tjejträff, det ska bli roligt. Vi har inte träffats sen jag fyllde år.

Kommentarer

  1. Vi byter vecka på samma dag, lite kul!
    Jag tänker också så, när de pratar närmaste framtiden på mitt jobb. Har faktiskt aldrig känt mig så omotiverad någon gång - och då ska det sägas att jag trivs så bra med mitt jobb! Det är nog som det ska vara. Och klart du ska skita i vad som ska hända i höst - för du är GRAVID!!!!!!!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag har missat det stora. Enormt grattis till graviditeten!! Blev så glad när jag tittade in och läste. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering