Ruvardag 2

Jag vet inte hur jag lyckades men för en gång skull somnade jag om här på morgonen, med alla katter sovandes på mig och vaknade med ett ryck när jag fick ett sms av goa Mary vid 08.30 tiden. Jag kan inte ens minnas när jag sovit så länge.

Men man blir alltid lite seg när man somnar om och sen vaknar till liv..

Här skiner solen och igår hade vi premiär med att äta ute på altanen, det är så himla mysigt. Dessutom släpade jag ut katternas klätterställning som stått bortglömd i ett hörn ett tag. Det blev en riktig succé!

****
Idag ska vi faktiskt ta en cyketur, premiär för de nya cykelbyxorna och maken har ju cyklat på ett tag och jag känner mig helt otränad. Vi får se hur det går. Men solen skiner och det blir en långsam tur.

Sen blir det en massa måsten och dagen kommer avslutas med grillning. Skönt att vara hemma och mysa, jag tycker jag farit runt som en tätting varenda helg nu ett tag.

****
Igår fick vi det nya kattselet puppia. Nog var det fint och passade bra, men jag vet inte om det är så mkt säkrare än nåt annat.

Robban gillade det inte och surade hela promenaden. Bortskämda katt.

****
I övrigt så känner jag ingenting, lite mensvärk av progesteronet. Måtte de små blastocyterna ta sig.





Kommentarer

  1. Sorry! Jag tänkte du väckts var 15e minut sedan 06:00 precis som jag... ��
    Skönt med cykel tur. Jag ska ut på promenad nu. Man får ju inte missa det vackra vädret!

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Du har alldeles rätt, mellan 7-8 var jag vaken och degade och skulle jag mot all förmodan somna till så blir man väckt ;-)

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering