FET i morgon :)

Dags att hålla era tummar igen!

Då var vi framme vid FET igen! Som jag har väntat! Jag har inte gjort någon försök sedan december så det känns ju som jag är redo nu. Jag tycker jag mått oförtjänt bra denna omgång (om man bortser från sömnproblemen)

Jag varken hoppas eller är pessimistisk, det är som det är. Däremot ser jag framemot att få vara i Riga igen, jag tror jag varit där 8 ggr med första besöket inräknat. Det känns lite som ett andra hem.

Jag fick tag på kliniken till slut och de hade bokat in tiden vid 14 i morgon åt mig, spännande att träffa den nya doktorn och min nya koordinator!

Ikväll ska jag packa en lite större handväska, tyvärr måste jag nog ta med mig paraply för det såg inte ut att bli nåt vidare väder.

****

Det var så roligt med markarbetet igår, tyvärr var vi så många så det är ju oxå mycket väntetid när man ska hoppa. Vi hoppade bana med bommar så nästa vecka ska vi hoppa på riktigt. Denna gång fikade ridläraren med oss och svarade på frågor. Som alltid en trevlig kväll i stallet!

Nästa vecka är jag på ruvardag 5 när det är hoppning, men jag tänker vara med ändå. Det är inte så fysiskt jobbigt eftersom det mest är väntan.

Nu hör jag mig själv säga hela tiden; När jag var på Sassi...När jag red i Sassi så...

Fan, jag finner ju mig själv irriterande.

****
Robban var verkligen till salu igår. Han var sur och otrevlig när jag kom hem och ville bara gå ut. Eftersom vi inte har ett bra koppel så vågar jag inte ta ut honom. Så han tjoade och skrek oavbrutet tills det var dags för mig att åka.

Så det slutade med att både han och jag var upprörda när jag åkte till stallet.

Bortskämda katt.

Kommentarer

  1. Vad jag älskar dina blogginlägg =)..Skrattar gott åt många vardagliga ting som du skriver om !

    Du vet väl att jag är med dig i Riga även om det inte är fysiskt.. Mina tummar ska hållas jättehårt och jag är så glad att du mår bra inför detta..

    Massor med kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
  2. Åh, vad jag ska hålla tummarna för dig!!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Tjohoooo! Du har mina tummar allt jag orkar! Lycka till i morgon och uppdatera så vi får veta hur allt går. Hoppas så på den här gången.
    Stor lycko-kram!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering