Sprutdax

Så var det dags för sprutan idag, tänkte ta den i kväll. Välkommen alla otäcka biverkningar, som inte kommer försvinna förrän jag börjar med progynonet om några veckor.

I dag ska jag i väg till läkaren och kolla mina födelsemärken, jag tänkte ta god tid på mig då jag inte hittar och det är säkert mycket trafik. Dessutom snöar det en massa, var är våren?

Sen ska jag direkt på utbildning, heldag, det börjar ju egentligen kl 9, men jag smyger in vid 11. (hoppas jag)

*****
I natt så har jag sovit hela natten för första gången på veckor. Så skönt! Vilken skillnad det är när man får sova ordentligt, jag avskyr att vakna på nätterna och inte kunna somna om.

Nu när jag drar i gång med medicinerna igen så lär ju det förstärkas, jag har alltid varit känslig för mediciner och sömn.

****
Jag märker att jag aldrig skriver om jobbet längre, förut upptog det mycket av mina tankar. Jag är så himla glad att jag bytte jobb och fick perspektiv. Märkligt nog trivs jag på mitt nya jobb även om vissa dagar är mindre trevliga så är det klart mycket bättre. Nu har jag jobbat ett halvår där och tydligen är det en arbetsplats man inte stannar länge på. Men jag hoppas jag kommer göra det. för nu orkar jag inte byta mer.

Jag har anmält mig till högskolan nu, jag ska läsa 15 hp på distans (om jag kommer in) parallellt med att jag arbetar. Det är ju för jag har lite annan utbildning än alla andra, och det var kravet för att jag skulle få stanna.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering