Som vanligt?

Nu blir det en helt vanlig hederlig vecka igen, utan konstigheter förutom att jag jobbar kväll på torsdag och det kan behövas då jag nallat väldigt mycket på flexen ett tag.

Tyvärr är det bara en ridning denna vecka vilket känns tråkigt, men vi får inte rida igen i grupper som har hoppning. Så jag får boka tills nästa vecka.

Så det bli vanliga kvällspromenader istället, vilket inte alls känns roligt då det är -17.2 grader idag. (kul att cykla till jobbet i denna kyla)

****
I morgon kommer den nya städerskan, det ska bli spännande och se hur hon städar och vad katterna tycker. Det behövs verkligen städas efter helgen bravader, det är dammigt vilket gör att jag håller på att nysa ihjäl mig.

*****
Jag har ju gått upp lite sen förra veckan så nu är det hårda tag igen, jag har gjort en egen kycklingsallad att ta med mig. Jag tar oxå kakorna till mitt jobb och maken smörgåstårtan till sitt jobb. Då har vi ingenting onyttigt kvar hemma.

Känner mig förövrigt ganska trött och slut, det tar på krafterna att fylla år :) Skönt att det är över!

P-pillerna är kanske en vecka kvar på och jag har sumpiga bruna blödningar varje dag. Usch:( Sömnrubbningarna är lite från och till, men jag ska köpa lugnande te som jag fick tips om.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering