Sammanfattning..

Vad konstigt det blir, man är så laddad inför det som känns så stort och så är det plötsligt över på några timmar. Sen känns allt som en dröm.

Jag tror det blev lyckats, jag försökte mingla runt och se till att alla hade det bra. Robban charmade alla såklart och alla tyckte han var underbar. 

Vi hade köpt en del vin men det var tyvärr inte många som drack så nu har vi vin för flera år framåt, sen gick alla efter några timmar. Det kändes ju tråkigt för när jag väl fick träffa alla vill jag ju hinna prata med alla oxå.

Jag hoppas att de hade det bra, nu är bara syster och hennes barn kvar. Robban far runt som ett troll här och är lite stressad som efterdyning. 

Jag fick jättefina presenter och egentligen borde man fylla år lite oftare :) En fågelholk, smycken, presentkort på ridkläder, en modellfotografering för 1 dag osv.

I dag har syster och vi varit på ikea i 4 timmar (!) som avslutning, nu är jag helt slut som artist. Då ringde bästa kompisen och ville bjuda oss på middag. Jag försökte verkligen förskjuta det till nästa helg men nejdå. 

Inte ofta man inte orkar bli bjuden på middag ;)





Kommentarer

  1. Ja visst är det så.. Massor med förväntan och längtan och så vips är det över..
    Hoppas ändå att det var kul och att din dag blev som du tänkt dig den.
    Grattis till din Iphone.. Du kommer att inse att du plötsligt fått dig en ny kärlek i den =)..
    Vi ses via den och kanske lite WF=)

    Ha en skön söndagkväll.
    Kramar Lena och missarna

    SvaraRadera
  2. Härligt att det blev bra om än kort. Har du köpt vinet på systemet? Har du kvittot kvar brukar man få lämna tillbaka det som blev över.

    Kram /Åsa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering