Missbruk

I går hade vi missbruksutbildning för oss som är helt gröna. Jag har aldrig någonsin kommit och kontakt med droger eller ens provat. Jag överkonsumerar inte ens paprikapulver, och kan inte skilja på nån drog.

I alla fall så pratade vi mycket alkohol, behandligar och beroende. Min pappa och mamma är ju periodare så självklart blir mitt perspektiv det. 

Vi hann inte så mycket prat kring droger utan det ska vi prata om nästa gång, vi avhandlade spice, cannabis och folk som åt svamp och slickar grodor (!). 

Jag ställde nog de mest korkade frågorna och alla skrattade verkligen åt min okunskap,men det var i alla fall oväntat intressant. 

Man får verkligen börja bearbeta barndom och tankar och försöka vara professionell i mitt jobb oavsett bagage. 

I dag jobbar jag kväll, hembesök och 11 timmar på jobbet. Härligt!

****
Min nya ifån 5 har krånglat, jag har haft dåligt med täckning och kan knappt sms när jag är på jobbet. Maken trodde det var skalet jag hade på så nu tog jag bort det så får vi se om det blir bättre.

Jag tycker dessutom den är lite för stor, jag gillade 3:an bäst, nu är den stor och kantig. Dessutom är det ny kontakt så den passar ju inte i nån laddare/högtalare eller i bilen längre.

Nåja. Hoppas den skärper till sig idag.

****
I går åt jag sallad till lunch, attans så ont i magaen jag fick sen. Inte i tarmarna utan mer i magsäcken, det var som om nån fyllt magsäcken med luft och den spände ända bak i ryggen och gjorde djävulskt ont. Som om nån lagt i sten som den försökte bearbeta. Det tog över en timme innan det gick över. Fy, det var verkligen hemskt!

Det genererade inte i illamånde, pruttar eller nåt annat. Bara en mycket ond och spänd mage. Märkligt.

Ogillar!






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering