Snart dags!

Mensen borde komma snart, det känns så i magen i alla fall.

Skönt att vara i gång igen även om det kommer innebära sorg, tårar och förhoppningar. Avskyr verkligen att äta p-piller, jag blir verkligen helnäpp av dem. Hoppas den här nya sorten är bättre.

Jag har en period just nu som jag ä så hung rig, jag menar svinhungrig. Det ger sig inte heller och är jobbigt. Det känns som det jag äter försvinner ur magen på bara någon halvtimme. Inte heller hjälper det att äta ofta, det brukar vara först efter lunchen som det lugnar ner sig.

****
Blir alldeles upprörd av ridningen, det går inte alls bra. Känner mig sämst i hela gruppen. Sen får jag bara hästar som inte samarbetar. Den senaste jag haft går inte att få i gång i galoppen, han är så stor oxå och jag är ganska liten så han märker liksom inte av mig.

Sen tjatade hon att jag skulle sträcka på mig, jag gjorde ju inget annat, jag satt ju rak som en pinne.

När vi fikade efteråt så sa jag att det känns så dåligt, men då sa en annan tjej samma sak. Jag tycker de senaste 4 lektionerna inte alls känts roligt och bra, det känns som jag är nybörjare igen. Vi kom överens om att vi ska ta en privatlektion tillsammans och börja arbeta på det som inte fungerar.

Jag träffade i alla fall en av tjejerna i stallet som jag ska resa med i april. Hon är så trevlig! Ska bli spännande och läskigt!

****
Jag har nu sagt upp avtalet med gamla städbolaget, de undrade varför men jag vill inte klaga konstigt nog. Alla annat som man köper tjänster av eller har avtal med klagar man ju på om det inte fungerar. Varför är just det här så känsligt?

****
Kanske bäddproblemet är löst? Jag tvättade den andra bädden och la den bredvid Stiinas bädd...och vips..





Kommentarer

  1. Så skönt att Robban hittat en sovplats igen =)..
    Ang detta att äta.. jag pratade med min väninna igår.. Hon tipsade mig om detta med periodisk fasta. Det lät väldigt enkelt.. Ja inget är väl enkelt men du kan ju alltid läsa på lite om det. Det kan ju vara nåt som fungerar.. tex här:
    http://www.styrkelabbet.se/periodisk-fasta/
    Inte äta nåt före kl 12. Och aldrig efter kl 20.

    Lycka till nu med ridning, nya städhjälpen och ja du vet, det där viktiga som jag hela tiden håller tummarna för.
    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, även om det nu råkar vara på skrivbordet :/

      Tack, jag ska genast läsa!

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering