Lite gynkrångel

Mailade fram och tillbaka med kliniken i går. De vill att jag ska börja med p-piller och naturligtvis är mina slut och min gyn hade inte tid förrän nästa vecka. Så nu blir saker och ting lite uppskjutet tror jag. För tittar jag på förra gången så började jag med p-piller i oktober och gjorde försöket i december.

Men faktiskt så gör inte det så mycket. Det känns okey, sorgligt men okey.

I bland uppstår situationer när alla runt om en pratar barn, att de fick barn tidigt och nu när de fyller 37 är barnen stor och deras liv börjar. Att de aldrig kan tänka sig att få barn så gamla, jag brukar aldrig säga nåt men det brukar hugga lite i hjärtat. Man är alltid utanför i barndiskussionerna.

****
Jag ringde ridskolan att jag vill rida 2 dar i veckan och de skulle återkomma var de kunde trycka in mig, eftersom jag inte har ridit så länge och väger mer än de små tonåringarna så blir det alltid krångel eftersom det inte finns så mycket stora hästar.

Ridningen i går var väldigt bra, jag fick den största hästen som är otroligt mysig att rida på. Vi gjorde dressyr utan stigbyglar. Livet känns alltid lättare efter jag har varit i stallet.

****
Nu har jag börjat skicka ut inbjudningar och många har tackat ja. Roligt! Jag funderade väldigt mycket på maten och tänkte att det är ju jag som fyller år, alltså måste jag ju ha nåt som jag tycker om.

Så det blir hemmagjord smörgåstårta, hemmagjord pizza, bullar, vin och kakor..Bland annat.

Både syster med barnen kommer och bästa dalakompisen så det kommer bli trångt i huset. Roligt!

****
I går var för övrigt en riktig skitdag på jobbet. Vår chef är varken schyst eller särskilt rättvis, man vet verkligen inte var man har henne. Känns inte alls kul.

Och det blev inte bättre efter inlägget i går så jag börjar med att be om ursäkt om någon blev sårad och vill verkligen säga att detta inte är någon lyckoblogg fylld med glädje och positivitet. Det är bara mina mörka tankar som luftas för att jag ska orka år efter år som barnlös.


Kommentarer

  1. Så de sitter bredvid dig, som de vet (antar jag) inte har barn - ännu, och snackar på det viset? Jag blir helt upprörd. Idioter!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, dessutom min chef sitter och pratar vitt och brett om det fast hon vet. Jag tycker de flesta gör det. Mitt problem finns liksom inte.

      Radera
  2. Instämmer, idioter till människor!!! :(
    Styrkekramar till dig!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering