Kliniken borta?

Men det här blir bara värre och värre, nu är det en massa par som ska ner och göra embryoinsättningar och behandlingar, som har beställt biljetter och det verkar vara värsta röran. Kommer de ens komma i väg? Vem tar hand om dem? Ingen vet någonting och det känns ju väldigt osäkert.

Jag skrev ju på papper att jag och mina ägg ville följa med min doktor och nu verkar det inte gå att få tag i dem. Jag ska ju till gyn på fredag och påbörja mitt nästa försök

Men hur blir det nu?

****

Jag tillbringade ledig tid igår med att ringa kronofogde, googla och försöka få tag i skatteverket i går. Men det var ju helt sjukt på skatteverket- "det är 80 handläggare som besvarar ditt samtal- du har nu plats 146 i kön. Väntetiden är för närvarande 44 minuter". 

Men hallå? Nästa gång jag försökte ringa så fick jag inte ens köa.  Så jag gav upp, för det finns inte ens blanketter man kan skicka in, eller på e-legitimation. Ingenting.

Jag mailade i alla fall det nya bolaget så vi ska träffas här hemma nästa måndag. Ska bli spännande och se henne och jag hoppas hon är bra!

****
Jag ringde även vårdcentralen om en tid och där var svaret: "alla tider är slut, var god försök en annan dag". Då provade jag klicka på rådgivning information; "vi kan inte ta ditt samtal, försök en annan dag"

När jag äntligen tagit mod till mig! Jäv*a skit vårdcentral.

Idag ska jag ringa veterinären om kloklippning till helgen, de brukar i alla fall svara.

****
I kväll är det ridning som gäller! Skönt och roligt! Lycka!

Kommentarer

  1. Men... Jag säger det samma... Vad är det som händer?! Usch, vad jobbigt det måste vara.

    Kramar i snön

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är inte alls kul, man är väldigt hjälplös!

      kram

      Radera
  2. Jag hoppas att det löser sig på kliniken.

    Det brukar väl ringa flest människor på måndagar till myndigheter för då har människor tänkt över helgen och vill ha svar på sina frågor på måndagen. Det är nog färre som ringer dit på torsdag och fredag. Prova då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så är det nog. Nya tag i morgon!

      Radera
  3. Fy vad jobbigt med röran på klinken :-( Hoppas det löser sig snart!
    Kramar Nenne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering