Dietist och kliniktrubbel

Fantastik människa denna dietist. Vi gick igenom maten, vad som fungerar och inte, vilken mat jag äter och när och hur jag ska göra för att undvika frestelser.

Dessutom vägde vi mig och jag har gått ner 1 kg, vilket är väldigt skönt. Fast jag tänker att det lika gärna kan vara en tom mage, men jag mår verkligen bättre nu när jag inte har nån behandling och alla mediciner är borta.

Dessutom trodde hon att jag har IBS och när jag läser lite om det så stämmer det ganska bra, jag har nog haft det i hela mitt liv. Så därför byter vi ut fibergröten på morgonen till vanlig gröt och provar en vecka och ser om magen mår bättre.

****
Jag fick svar från den nya kliniken om när jag ville börja en behandling. Men jag tycker det känns osäkert. Har de all utrustning, labb, förvaring av embryo osv?

 Å andra sidan går nog den andra kliniken på knäna när personal och läkare försvunnit, hinner de med alla patienter? De verkar redan höja priserna..

Så jag skrev till den nya att jag inte vill flytta med och att jag ville stanna på den gamla. Sen mailade jag chefen i Finland på den gamla kliniken, och så fick svar från en admin och en ny koordinator. Så det känns skönt!

Vilken soppa!

****
I dag är det alla hjärtans dag, vi ska fira det med lite hämtmat och mys. Kanske en kvällspromenad? Vi har ju varit i hop i över 20 år, så vi har firat många alla hjärtans dagar :)

Kram på er!






Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering